Μνημεία θα τοποθετηθούν σε Γυάρο και Μακρόνησο, έπειτα από την έγκριση της πρότασης του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα, το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ) έφερε ως θέμα στη σημερινή του συνεδρίαση, την έγκριση της πρότασης του ΚΚΕ για την τοποθέτηση μνημείων του κόμματος στη Γυάρο και τη Μακρονήσο.
Το ΚΣΝΜ «κατέληξε σε θετική απόφαση και για τα δύο μνημεία. Στη συνεδρίαση εκφράστηκαν από τα μέλη του θετικές γνώμες για το ύφος και τον χαρακτήρα των μνημείων».
Υπενθυμίζεται, ότι το μνημείο για τη Μακρόνησο έχουν φιλοτεχνήσει ο γλύπτης Μάρκος Γεωργιλάκης και για τη Γυάρο ο γλύπτης Αντώνης Μυρωδιάς. Το ΚΚΕ, τέλος, όπως ανακοίνωσε, είναι σε φάση δρομολόγησης των εργασιών για την τοποθέτηση των μνημείων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ