Την επέκταση και διαμόρφωση του μώλου στη Σκάλα Αγκιστρίου, προϋπολογισμού 2.215.000 ευρώ, παρέδωσαν σήμερα στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος, και ο δήμαρχος Αγκιστρίου, Γιάννης Αθανασίου, παρόντος και του νέου δημάρχου Αίγινας, Γιάννη Ζορμπά.
Το νέο λιμάνι θα συμβάλει δυναμικά στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας και κατ΄ επέκταση στην οικονομία της Αττικής, επισημάνθηκε από την περιφερειάρχη και από όλους του φορείς.
«Κάνουμε πράξη μια υπόσχεση και δείχνουμε τον τρόπο με τον οποίο η Διοίκηση της Περιφέρειας αντιλαμβανόταν τη στήριξη της νησιωτικότητας. Πλέον, το νησί έχει ασφαλές και λειτουργικό λιμάνι», δήλωσε η Ρένα Δούρου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ