Όπως ενημερώνει και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο super star του NBA θα χάσει το παιχνίδι απέναντι στη Βενεζουέλα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο:
Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί η Εθνική Ανδρών στον τελικό του τουρνουά που συμμετέχει στην πόλη Σουτσόου με αντίπαλο την Βενεζουέλα (14.30). Ο Αντετοκούνμπο παρουσίασε έναν ερεθισμό στο γόνατο και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν και ο Κώστας Παπανικολάου με ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την διάταση στην ποδοκνημική που υπέστη στον αγώνα με την Δομινικανή Δημοκρατία και ο Αντώνης Κόνιαρης ο οποίος απείχε από αυτόν τον αγώνα λόγω φαρυγγίτιδας.
Οι τρεις παίκτες θα είναι στην διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου και θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ