VAR και σουβλάκια: Τι συνέβη πραγματικά
Το γύρο του κόσμου κάνει η εικόνα με τα σουβλάκια που εμφανίζονται... live μέσα στο van

Όπως κάθε τι καινούργιο, έτσι και το VAR που μπήκε στη ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει παθογένειες.

Το θέμα που προέκυψε με τα σουβλάκια στη Λαμία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), στο περιθώριο του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, το Σάββατο (24/8) έγινε viral και έκανε το γύρο του κόσμου. Όχι άδικα αφού το θέμα προσφερόταν για... χαβαλέ και ήταν αν μη τι άλλο μια τραγική εικόνα για την έναρξη της λειτουργίας του VAR στη χώρα μας.

Τα SDNA «σκάλισε» το θέμα και αποκαλύπτει το παρασκήνιο γύρω από την όλη ιστορία, για την οποία δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες ώρες.

Σίγουρα, όπως διαπιστώθηκε υπήρχε ένα… κενό το οποίο θα εκλείψει από την τρίτη αγωνιστική, όταν οι VAR διαιτητές θα είναι στο κέντρο παραγωγής στο Μαρούσι και όχι σε VAN έξω από τα γήπεδα.

Σύμφωνα λοιπόν, με το πρωτόκολλο, η εταιρία που τρέχει το VAR, η InDigital δηλαδή, πρέπει να χορηγήσει φαγητό σε όσους είναι στο VAΝ, στον VAR, στον βοηθό του και τον ή τους operator, μέχρι μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. 

Αυτό γίνεται όταν όλοι οι τεχνικοί και οι υπεύθυνοι έχουν ολοκληρώσει τα τεστ και το VAR είναι έτοιμο να λειτουργήσει. Στη συνέχεια κάνουν ένα διάλειμμα 5-10 λεπτών.

Στη Λαμία, επειδή το VAN ήταν σε αίθριο χώρο, το delivery άργησε να πάει τα φαγητά.  

Ο τύπος που μπαίνει στην αίθουσα, και τον πιάνει η κάμερα της ΕΡΤ, δεν είναι ο delivery όπως όλοι πίστεψαν. Είναι ο co - ordinator της παραγωγής, ο επικεφαλής της παραγωγής δηλαδή, ο οποίος έχει δικαίωμα να βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο και έχει τη σχετική διαπίστευση. Επειδή λοιπόν, η παραγγελία άργησε, και για να μην τα αφήσει έξω από το VAN και καταλήξουν... τροφή για γάτες της περιοχής, με δική του ευθύνη άνοιξε την πόρτα και τα άφησε μέσα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν γίνεται ο VAR (ο Κομίνης στην προκειμένη περίπτωση) και οι βοηθοί του να έτρωγαν τα σουβλάκια ένα λεπτό πριν από τη σέντρα ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα έφαγαν αργότερα και... παγωμένα κι αφού μάλιστα όλο το VAR είχε γίνει περίγελως ανά τον κόσμο...

Στο σημείο αυτό, να σημειωθεί πάντως, ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η πόρτα του VAN έπρεπε να είναι κλειδωμένη από μέσα αφού απαγορεύεται η είσοδος στους πάντες. Φάουλ του Κομίνη στην προκειμένη περίπτωση.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΠΙΝΑΚΕΣ: Αυτά είναι τα σεμινάρια που δίνουν μόρια και έχουν ανοικτές αιτήσεις
 

Βρες μαθητές για ιδιαίτερα μέσω της νέας πλατφόρμας του teachersnet

σχετικά άρθρα

Γερμανία: Όχι σε κλείσιμο σχολείων λόγω κορονοϊού από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου
Γερμανία: Όχι σε κλείσιμο σχολείων λόγω κορονοϊού από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου
«Εάν προκύψει κρούσμα κορονοϊού σε σχολείο, δεν πρέπει να κλείσει για 14 ημέρες. Αρκεί να μείνουν στο σπίτι μεμονωμένες τάξεις ή τμήματα»
Γερμανία: Όχι σε κλείσιμο σχολείων λόγω κορονοϊού από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου
Καταγγελία: Στην ανεργία δεκάδες σύμβουλοι σταδιοδρομίας των ΣΔΕ
Καταγγελία: Στην ανεργία δεκάδες σύμβουλοι σταδιοδρομίας των ΣΔΕ
«Εξειδικευμένοι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών και ετήσιες επιμορφώσεις που σε προσκλήσεις προηγούμενων ετών αποτελούσαν μοριοδοτούμενα κριτήρια,...
Καταγγελία: Στην ανεργία δεκάδες σύμβουλοι σταδιοδρομίας των ΣΔΕ