var souvlakia
Το γύρο του κόσμου κάνει η εικόνα με τα σουβλάκια που εμφανίζονται... live μέσα στο van

Όπως κάθε τι καινούργιο, έτσι και το VAR που μπήκε στη ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει παθογένειες.

Το θέμα που προέκυψε με τα σουβλάκια στη Λαμία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), στο περιθώριο του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, το Σάββατο (24/8) έγινε viral και έκανε το γύρο του κόσμου. Όχι άδικα αφού το θέμα προσφερόταν για... χαβαλέ και ήταν αν μη τι άλλο μια τραγική εικόνα για την έναρξη της λειτουργίας του VAR στη χώρα μας.

Τα SDNA «σκάλισε» το θέμα και αποκαλύπτει το παρασκήνιο γύρω από την όλη ιστορία, για την οποία δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες ώρες.

Σίγουρα, όπως διαπιστώθηκε υπήρχε ένα… κενό το οποίο θα εκλείψει από την τρίτη αγωνιστική, όταν οι VAR διαιτητές θα είναι στο κέντρο παραγωγής στο Μαρούσι και όχι σε VAN έξω από τα γήπεδα.

Σύμφωνα λοιπόν, με το πρωτόκολλο, η εταιρία που τρέχει το VAR, η InDigital δηλαδή, πρέπει να χορηγήσει φαγητό σε όσους είναι στο VAΝ, στον VAR, στον βοηθό του και τον ή τους operator, μέχρι μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. 

Αυτό γίνεται όταν όλοι οι τεχνικοί και οι υπεύθυνοι έχουν ολοκληρώσει τα τεστ και το VAR είναι έτοιμο να λειτουργήσει. Στη συνέχεια κάνουν ένα διάλειμμα 5-10 λεπτών.

Στη Λαμία, επειδή το VAN ήταν σε αίθριο χώρο, το delivery άργησε να πάει τα φαγητά.  

Ο τύπος που μπαίνει στην αίθουσα, και τον πιάνει η κάμερα της ΕΡΤ, δεν είναι ο delivery όπως όλοι πίστεψαν. Είναι ο co - ordinator της παραγωγής, ο επικεφαλής της παραγωγής δηλαδή, ο οποίος έχει δικαίωμα να βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο και έχει τη σχετική διαπίστευση. Επειδή λοιπόν, η παραγγελία άργησε, και για να μην τα αφήσει έξω από το VAN και καταλήξουν... τροφή για γάτες της περιοχής, με δική του ευθύνη άνοιξε την πόρτα και τα άφησε μέσα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν γίνεται ο VAR (ο Κομίνης στην προκειμένη περίπτωση) και οι βοηθοί του να έτρωγαν τα σουβλάκια ένα λεπτό πριν από τη σέντρα ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα έφαγαν αργότερα και... παγωμένα κι αφού μάλιστα όλο το VAR είχε γίνει περίγελως ανά τον κόσμο...

Στο σημείο αυτό, να σημειωθεί πάντως, ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η πόρτα του VAN έπρεπε να είναι κλειδωμένη από μέσα αφού απαγορεύεται η είσοδος στους πάντες. Φάουλ του Κομίνη στην προκειμένη περίπτωση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kallianos-1280x720.png
Θύμωσε στον «αέρα» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Λυπάμαι αλλά οφείλω να σεβαστώ την Επιστήμη που υπηρετώ» (Vid)
«Λυπάμαι αλλά οφείλω να σεβαστώ την Επιστήμη που υπηρετώ», είπε ο Γ. Καλλιάνος στον αέρα
Θύμωσε στον «αέρα» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Λυπάμαι αλλά οφείλω να σεβαστώ την Επιστήμη που υπηρετώ» (Vid)