Συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 32χρονος, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχολιάζοντας ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενημερωτικού ηλεκτρονικού ιστότοπου, δημοσίευσε κείμενο προκαλώντας φόβο κατά ομάδας ατόμων, με την απειλή τέλεσης εγκλήματος.
Συγκεκριμένα ο συλληφθείς σε ανάρτηση σχετική με έγκλημα που διέπραξε 43χρονος προχτές στην Χρυσούπολη Καβάλας, σκοτώνοντας μητέρα και γιο, σχολίασε επικροτώντας την πράξη του δράστη και λέγοντας ότι και ο ίδιος θα σκοτώσει τους γείτονές του που είναι αλλοδαποί.
Κατόπιν καταγγελίας κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον εντόπισαν σε περιοχή του Κιλκίς και τον συνέλαβαν χτες το πρωί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις
Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom