poros sintrivi elikoptero
Έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αγνοουμένου

Δύο σοροί ανδρών, ρωσικής υπηκοότητας, επιβαινόντων του ελικοπτέρου, που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου-Γαλατά, εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και του τρίτου αγνοουμένου.

Κατά πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα. Στις έρευνες συμμετέχουν έξι πλωτά του Λιμενικού, έξι ιδιωτικά σκάφη, τρείς λάντζες, δύτες της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ελικόπτερο Super Puma.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

louloudia
Πώς να κρατήσετε τα λουλούδια στο βάζο φρέσκα για περισσότερες ημέρες
Με λίγη προσοχή και τις κατάλληλες συνθήκες, τα λουλούδια μπορούν να παραμείνουν λαμπερά και όμορφα για περισσότερες ημέρες.
Πώς να κρατήσετε τα λουλούδια στο βάζο φρέσκα για περισσότερες ημέρες