tyri efet
Όπως σημειώνεται, έχει ξεκινήσει η άμεση απόσυρση του συνόλου των παρτίδων

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου, ζήτησε και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι για την άμεση απόσυρση του συνόλου των παρτίδων που αφορούν σε λευκό τυρί άλμης από αγελαδινό γάλα, με την εμπορική ονομασία "ΓΑΛΠΟ", σε πλαστικούς περιέκτες των 900 γραμμαρίων, 1 κιλού και 2 κιλών έκαστο, που παράγεται στην εταιρεία: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ ΑΕ, 5ο χλμ. ΕΟ Τρικάλων – Πύλης και πωλείται στην Ελλάδα από την επιχείρηση: ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ, λόγω πλήρους έλλειψης αναγραφής της χώρας προέλευσης του γάλακτος, όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, για την αποφυγή παραπλάνησης των καταναλωτών.

Τα προϊόντα χαρακτηρίστηκαν μη κανονικά ως προς την επισήμανση και η απόσυρση έγινε για την αναγραφή από την παραγωγό εταιρεία της απαιτούμενης από τη νομοθεσία πληροφόρησης για τη χώρα προέλευσης του γάλακτος, σύμφωνα με τα στοιχεία αγοράς – προμήθειας γάλακτος και παραγωγής τελικών προϊόντων.

τυρι 1
τυρι 2

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aithousa_class_sxoleio.jpg
ΔΑΚΕ κατά ΕΛΜΕ Ζακύνθου: «Η αλήθεια δεν υπηρετείται με γενικόλογες καταγγελίες»
H ΔΑΚΕ ΔΕ κατηγορεί την ΕΛΜΕ Ζακύνθου ότι προσπαθεί να εντάξει το περιστατικό στο ΓΕΛ Κατασταρίου σε ένα ευρύτερο σχήμα γενικευμένων καταγγελιών
ΔΑΚΕ κατά ΕΛΜΕ Ζακύνθου: «Η αλήθεια δεν υπηρετείται με γενικόλογες καταγγελίες»
βιβιλι
Έγνοιες και φροντίδες για τα βιβλία
Δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι θα έφτανα στο σημερινό μου πρόβλημα, ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των βιβλίων μου δεν θα προλάβω να το διαβάσω
Έγνοιες και φροντίδες για τα βιβλία