Thumbnail
Ο άτυχος ορειβάτης εγκλωβίστηκε σε χαράδρα

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα στον Όλυμπο για ένα 60χρονο ορειβάτη, ο οποίος εγκλωβίστηκε σε χαράδρα στην περιοχή Λούκι.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν το πρωί από άλλον ορειβάτη ότι ο άνδρας έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε δύσβατο σημείο με γκρεμούς και χαράδρες, κοντά στην κορυφή του Μύτικα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, άμεσα κινητοποιήθηκαν 16 πυροσβέστες με τρία οχήματα, από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κατερίνης, Λιτοχώρου, της 2ης ΕΜΑΚ και 8ης ΕΜΑΚ.

Επίσης, κινητοποιήθηκε ελικόπτερο Σούπερ Πούμα που παρέλαβε τον εξηντάχρονο Έλληνα από το καταφύγιο «Αποστολίδης», όπου οδηγήθηκε μετά τον απεγκλωβισμό του, και τον μετέφερε στο στρατόπεδο «Μπαλανίκα» στο Λιτόχωρο, απ' όπου τoν παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου όπου, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου ορειβάτη.

(φωτογραφία αρχείου)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

άσκηση στη μέση ηλικία
Καρκίνος και άσκηση: Πώς η φυσική δραστηριότητα ενισχύει τον οργανισμό
Η σημασία της άσκησης στην αντιμετώπιση του καρκίνου αναδεικνύεται όλο και περισσότερο μέσα από επιστημονικές μελέτες.
Καρκίνος και άσκηση: Πώς η φυσική δραστηριότητα ενισχύει τον οργανισμό
petrounias
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το Κάιρο
Ο «άρχοντας των κρίκων» επιβεβαιώνει την κυριαρχία του με νέα σπουδαία εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το Κάιρο