Πατέρας εξέδισε σε 53χρονο επιχειρηματία τη 15χρονη κόρη του
Προφυλακιστέος ο πατέρας - Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 53χρονος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, αφέθηκε την Παρασκευή  ο 53χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 15χρονη στο Αγρίνιο.

Αντιθέτως, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας του κοριτσιού που κατηγορείται ότι την εξέδιδε.

Ειδικότερα, σε βάρος του επιχειρηματία είχε σχηματιστεί δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για ασελγείς πράξεις σε ανήλικο άνω των 14 ετών. Από τα στοιχεία δεν προέκυψε βιασμός, για τον οποίο είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του επιχειρηματία η 15χρονη. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την 15χρονη.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι χρηματική εγγύηση, υποχρεωτική επίσκεψη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τον μήνα και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Σχετικά με τον 57χρονο πατέρα της 15χρονης, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για μαστροπεία συγγενικού του προσώπου και θα οδηγηθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας.

Πηγή: agriniopress.gr

σχετικά άρθρα