Warning message

Unable to retrieve https://www.facebook.com/Flashnews.gr/videos/2429846130631129/ at this time, please check again later.
ο 27χρονος δράστης
Λεπτομέρειες από το ειδεχθές έγκλημα αρχίζουν να αποκαλύπτονται

Τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε την 60χρονη Αμερικανίδα, Suzanne Eaton ο 27χρονος αγρότης Γ.Π. περιέγραψε η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη με τις αστυνομικές αρχές να εξηγούν το πώς έφτασαν στα ίχνη του κατ’ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

https://www.facebook.com/Flashnews.gr/videos/2429846130631129/

Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Καθοριστικά για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Suzanne Eaton και τη σύλληψη του 27χρονου Χανιώτη ήταν οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας αλλά κι ένα άγνωστο περιστατικό από το παρελθόν του καθ’ ομολογίαν δράστη, που ήρθε τώρα στην επιφάνεια.

Οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας που «έπιασε» το αυτοκίνητο του 27χρονου να κινείται στην περιοχή όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της Suzanne Eaton φαίνεται πως ήταν το «κλειδί» που «ξεκλείδωσε» τις έρευνες και οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη του δράστη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναφέρει το Cretalive.

Αυτό σε συνδυασμό με μία εμπιστευτική πληροφορία που αφορά σε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην αστυνομία αλλά ανασύρθηκε τώρα στην επιφάνεια, δρομολόγησε τις εξελίξεις.  
Οι αρχές οδηγήθηκαν, αρχικά, στην προσαγωγή του 27χρονου. Τότε, ο 27χρονος, γιος παπά και πατέρας δυο παιδιών, έπεσε στην πρώτη μεγάλη αντίφαση. Αν και το αυτοκίνητο του φέρεται να κινείται στην περιοχή την ημέρα της εξαφάνισης και δολοφονίας της Suzanne Eaton, εκείνος ισχυρίστηκε ότι είχε να επισκεφθεί την περιοχή περίπου ένα μήνα. Η απάντησή του αυτή «έδειξε» τους αστυνομικούς πως κάτι έκρυβε. 
Όταν πια οι αστυνομικοί έδειξαν στον 27χρονο πως είχαν στα χέρια τους στοιχεία που διέψευδαν τους ισχυρισμούς του, εκείνος αναγκάστηκε να ομολογήσει πως σκότωσε την άτυχη 60χρονη βιολόγο.

ο 27χρονος δράστης

Suzanne Eaton: Η ομολογία που σόκαρε τους αστυνομικούς

Ο 27χρονος αγρότης υπέδειξε στις Αρχές το σημείο όπου συνάντησε την 60χρονη και την χτύπησε με το όχημά του, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ.

Εκεί οι αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος, ενώ στα επίμονα ερωτήματα για τους λόγους που της επιτέθηκε, ο 27χρονος φέρεται να είπε πως «θα το έκανα σε όποιον ή όποια συναντούσα εκείνη τη στιγμή μπροστά μου»! 
Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ένιωσε ηδονή βλέποντας την άτυχη γυναίκα να κάνει αμέριμνη τζόκινγκ και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για την ακινητοποιήσει. Την έβαλε μέσα στο πορτμπαγκάζ, τη μαχαίρωσε και όταν η Suzanne Eaton συνέχιζε να αντιστέκεται τελικά την έπνιξε μετά με τα ίδια του τα χέρια.

ο 27χρονος δράστης

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ένιωσε ηδονή βλέποντας την άτυχη γυναίκα να κάνει αμέριμνη τζόκινγκ και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για την ακινητοποιήσει. Την έβαλε μέσα στο πορτμπαγκάζ, τη μαχαίρωσε και όταν η Suzanne Eaton συνέχιζε να αντιστέκεται τελικά την έπνιξε μετά με τα ίδια του τα χέρια.


Για να ξεφορτωθεί κάθε ίχνος, πήγε στο παλιό γερμανικό πολυβολείο και έριξε το πτώμα από την τρύπα σε βάθος πολλών δεκάδων μέτρων. Σε ένα σημείο που όπως αποκαλύπτεται από τα βίντεο που είχε ανεβάσει ο ίδιος στους διαδικτυακούς του λογαριασμούς, γνώριζε πολύ καλά…

 

Με πληροφορίες από cretapost, flashnews

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας
Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας