Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι διακινητές ζητούσαν από τα θύματα λύτρα 7.000 έως 10.000 δολαρίων

Σε ένα… πτηνοτροφείο το οποίο βρίσκεται εκτός λειτουργίας στην ευρύτερη περιοχή της Ράχης Άρτας κρατούσαν αιχμάλωτους 14 Πακιστανούς, 7 ομοεθνείς τους για περισσότερες από δέκα μέρες ζητώντας μέχρι και 10.000 δολάρια για να τους απελευθερώσουν. 

Σύμφωνα  τις αρχές τους 14 Πακιστανούς χτυπούσαν κατά διαστήματα μέλη του κυκλώματος πιέζοντας τους να καταβάλουν τα λύτρα το συντομότερο οι συγγενείς τους. 
Συγγενείς δύο Πακιστανών κατέβαλαν τα λύτρα στο κύκλωμα και απελευθερώθηκαν τις προηγούμενες μέρες ξετυλίγοντας το κουβάρι του κυκλώματος. 

Οι δύο Πακιστανοί προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία η οποία με τη βοήθεια ανάλυσης των σημάτων που εξέπεμπαν τα κινητά τους τηλέφωνα τις προηγούμενες μέρες έφτασαν στο σημείο όπου κρατούνταν οι υπόλοιποι ομοεθνείς τους. Και οι 14 έφτασαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο.  

Τις επόμενες ώρες και οι 14 απαχθέντες αναμένεται να περάσουν από ιατροδικαστική εξέταση. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση από το τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ιδρύεται νέο τμήμα Ψυχολογίας – Όλες οι λεπτομέρειες για την ενημερωτική ημερίδα
Ημερίδα για το νέο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Παρουσίαση στην τοπική κοινότητα και ψηφιακή μετάδοση
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ιδρύεται νέο τμήμα Ψυχολογίας – Όλες οι λεπτομέρειες για την ενημερωτική ημερίδα
ζαχαρακη
Σοφία Ζαχαράκη: Νέα εθνική στρατηγική για το σχολικό δίκτυο
«Ανοίγουμε ,για πρώτη φορά, το κεφάλαιο των οικονομικών της δημόσιας εκπαίδευσης» δήλωσε η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Νέα εθνική στρατηγική για το σχολικό δίκτυο