ΓΣΕΕ: Να εφαρμοστούν τώρα ΣΣΕ σε αστικές συγκοινωνίες-ΟΣΕ
«Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και όχι να θριαμβολογεί, ενώ αφήνει ακάλυπτους χιλιάδες εργαζόμενους»

Να εφαρμοστούν εδώ και τώρα Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας σε αστικές συγκοινωνίες και ΟΣΕ ζητάει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Την ώρα που η κυβέρνηση επαίρεται για την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, η ίδια μπλοκάρει, λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές, την υλοποίηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας τόσο στις αστικές συγκοινωνίες, όσο και στον ΟΣΕ» επισημαίνει η ΓΣΕΕ, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να δεχθούν «πολιτικούς τακτικισμούς, που τους καθιστούν ομήρους, αλλά και έχουν δυσμενή αποτελέσματα στον οικονομικό και, κατ΄επέκταση, οικογενειακό προγραμματισμό τους».

Η Συνομοσπονδία δηλώνει ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες, για τους οποίους απαιτεί να εφαρμοστεί άμεσα η νέα επιχειρησιακή σύμβαση στην ΟΣΥ ΑΕ, αλλά και στους εργαζόμενους στον ΟΣΕ, που, «μετά από έναν κυκεώνα προβλημάτων, τα οποία με τον αγώνα τους ξεπέρασαν και για τα οποία δεν φέρουν καμία ευθύνη, η διοίκηση του Οργανισμού και τα αρμόδια υπουργεία αρνούνται να εγκρίνουν τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τους».

«Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και όχι να θριαμβολογεί, ενώ αφήνει ακάλυπτους χιλιάδες εργαζόμενους» καταλήγει η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωσή της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε Επίσης:

ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

Νέες Προσλήψεις Φιλολόγων (όλες οι ειδικότητες) σε όλη την Ελλάδα

Μοριοδότηση - Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. στη Σχολική Ψυχολογία

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

 

σχετικά άρθρα

Σέρρες-κορονοϊός: Σε καραντίνα φοιτητές και διδάσκοντες Τμήματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου
Σέρρες-κορονοϊός: Σε καραντίνα φοιτητές και διδάσκοντες Τμήματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου
Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε φοιτήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων - Αναστολή λειτουργίας 7 τμημάτων εργαστηρίου
Σέρρες-κορονοϊός: Σε καραντίνα φοιτητές και διδάσκοντες Τμήματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου