"Σήμερα με αυτή την απόφαση, ο Βαγγέλης θα νιώθει καλύτερα", σχολίασε μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, και διάβασε τη δήλωση του πατέρα του άτυχου φοιτητή.
Μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες ακροαματικής διαδικασίας, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα και έριξε την αυλαία στην πολύκροτη δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Έκρινε ένοχους τους οκτώ από τους εννιά κατηγορούμενους για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.
«Σήμερα με αυτή την απόφαση, ο Βαγγέλης θα νιώθει καλύτερα», σχολίασε μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα
«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;
Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας
Alfavita Newsroom