Thumbnail
Ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ

Η ΕΥΔΑΠ ξεκαθαρίζει: "Σε συνέχεια δημοσιευμάτων αναφορικά με την υποτιθέμενη παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου, Ιωάννη Μπενίση, και τον διαγωνισμό "Λειτουργία και Συντήρηση του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας (Κ.Ε.Λ.Ψ.)" της ΕΥΔΑΠ, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

  • Δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, Ιωάννη Μπενίση.
  • Η ανάθεση της λειτουργίας και της συντήρησης του ΚΕΛΨ μέσω διαγωνισμού είναι μια συνήθης, νόμιμη διαδικασία, που επαναλαμβάνεται κάθε πέντε χρόνια. Δεν πρόκειται για πρωτόγνωρη διαδικασία.
  • Η διαδικασία ενός μεγάλου και τεχνικά πολύπλοκου διαγωνισμού είναι πολύμηνη, και τυχόν καθυστερήσεις δεν ωφελούν παρά μόνο τον υπάρχοντα εργολάβο.
  • Πρόκειται για μια διαγωνιστική διαδικασία η οποία τώρα ξεκινά, με ευμενέστερους όρους για την εξασφάλιση συμμετοχής πολλών εταιρειών. Δεν υπάρχει το παραμικρό μεμπτό σημείο στην όλη διαδικασία.
  • Η ΕΥΔΑΠ είναι μία από τις μεγαλύτερες Ανώνυμες Εταιρείες στην Ελλάδα που πρέπει να διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία των εγκαταστάσεών της, ανεξαρτήτως συγκυριών".

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΣΕΠ
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για 15 προσλήψεις στο Δημόσιο – Από αύριο οι αιτήσεις
Θέσεις ΔΕ και ΥΕ στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης με συμβάσεις ορισμένου χρόνου – Όλες οι ειδικότητες και η διαδικασία υποβολής.
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για 15 προσλήψεις στο Δημόσιο – Από αύριο οι αιτήσεις
σαμαράς
Σαμαράς κατά Μητσοτάκη: «Το Διεθνές Δίκαιο δεν εφαρμόζεται α λα καρτ – Ας θυμηθεί την Κύπρο και το Αιγαίο»
Σφοδρή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στη Βενεζουέλα – Αντιδράσεις από σύσσωμη την αντιπολίτευση.
Σαμαράς κατά Μητσοτάκη: «Το Διεθνές Δίκαιο δεν εφαρμόζεται α λα καρτ – Ας θυμηθεί την Κύπρο και το Αιγαίο»
Σπίτι
Το σπίτι χάνει χρήματα από ένα σημείο που σχεδόν κανείς δεν ελέγχει
Δεν είναι η κατανάλωση, είναι η απώλεια: πώς η θερμότητα φεύγει «αθόρυβα» και φουσκώνει τον λογαριασμό χωρίς να το καταλαβαίνουμε.
Το σπίτι χάνει χρήματα από ένα σημείο που σχεδόν κανείς δεν ελέγχει
βενεζουέλα
Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 40 νεκροί από την αμερικανική επίθεση στο Καράκας
Άμαχοι και στρατιωτικοί μεταξύ των θυμάτων – Μαρτυρίες φρίκης από φτωχές συνοικίες μετά την απαγωγή Μαδούρο.
Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 40 νεκροί από την αμερικανική επίθεση στο Καράκας