Thumbnail
Δεν τηρήθηκαν προδιαγραφές για τον ποσοτικό προσδιορισμό ουσίας

Στην ανάκληση της παρτίδας 18J323 του φαρμακευτικού προϊόντος ESELAN 40MG/CAP, προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Όπως αναφέρει ο ΕΟΦ, «τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων σε δείγματα του προϊόντος δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του όσον αφορά τον ποσοτικό προσδιορισμό της δραστικής ουσίας omeprazole (106% με προδιαγραφή 95,0%-105,0%)».

Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, η εταιρεία ΑΝΦΑΡΜ ΕΛΛΑΣ ΑΕ οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα