Αδιευκρίνιστα τα αίτια του θανάτου υπαλλήλου ασφαλείας στον Κορυδαλλό
Η κόρη του 51χρονου υποστήριξε ότι ο πατέρας της έπεσε θύμα ληστείας

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου ενός άνδρα 51 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας, στον Κορυδαλλό, όπου εργαζόταν ως υπάλληλος εταιρείας ασφαλείας σε εταιρεία μεταφορών, στην οδό Δερβενακίων.

Όπως υποστήριξε η κόρη του άνδρα 51 ετών μιλώντας στην αστυνομία, ο πατέρας της τής τηλεφώνησε στις 02.40 τα ξημερώματα αναφέροντας της ότι είχε πέσει θύμα ληστείας.

Η ίδια που έσπευσε στο σημείο είπε ότι τον βρήκε χτυπημένο και δεμένο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο όπου μετά από λίγη ώρα κατέληξε.

Τα αίτια του θανάτου του άνδρα αναμένεται να διευκρινιστούν από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η ασφάλεια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τηλεόραση
5 πράγματα που καλό είναι να μην τοποθετείτε δίπλα στην τηλεόραση
H διαμόρφωση της περιοχής γύρω της επηρεάζει σημαντικά τόσο την αισθητική του δωματίου όσο και τη λειτουργικότητα της συσκευής.
5 πράγματα που καλό είναι να μην τοποθετείτε δίπλα στην τηλεόραση