Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=uzDOkGJ7Vjo at this time, please check again later.
Βόας
Η εκδρομή σε ενυδρείο αποδείχθηκε μια μικρή περιπέτεια - Πατέρας, πυροσβέστης στο επάγγελμα, που συνόδευε το παιδί του επενέβη πιάνοντας το τεράστιο φίδι

Αναστάτωση επικράτησε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο ενυδρείο Βυρώνειας στις Σέρρες. Ένας βόας βγήκε από τη γυάλα του την ώρα που μαθητές, δάσκαλοι και γονείς βρίσκονταν στο χώρο.

Με το που είδαν τον βόα έξω από τη γυάλα του, οι μικροί μαθητές έβαλαν τις φωνές. Στο ενυδρείο της Βυρώνειας επικράτησε πανικός, αλλά σαν από μηχανής Θεός, ένας πατέρας που συνόδευε το παιδί του στην εκδρομή, Πυροσβέστης στο επάγγελμα, ανέλαβε δράση για να πιάσει το φίδι.

Ζήτησε να εκκενωθεί ο χώρος και αμέσως ως σωστός επαγγελματίας ξεκίνησε τις προσπάθειές του για να ακινητοποιήσει τον βόα και να τον βάλει πίσω στη θέση του.

Το φίδι τελικά βρήκε τον «μάστορά του» και επέστρεψε στη γυάλα. Έτσι τα παιδιά συνέχισαν την ξενάγησή τους κανονικά, αν και ορισμένα από αυτά, δεν ήθελαν να επιστρέψουν στο σημείο.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος πυροσβέστης καλείται να αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό.

Ο πυροσβέστης Βαρασάμης Βαρσαμούδης ως άριστος επαγγελματίας κατάφερε να πιάσει το φίδι και μάλιστα απέδειξε ότι τα καταφέρνει εξαιρετικά αφού λίγα 24ωρα πριν ήταν ο ίδιος πυροσβέστης που κατάφερε να πιάσει το φίδι που τρόμαζε όλο τον κόσμο στο κέντρο της πόλης των Σερρών και ήταν σε μαρκίζα καταστήματος αθλητικών ειδών.

Όπως δηλώνει ο ίδιος η πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών φροντίζει να τους έχει «ετοιμοπόλεμους» για κάθε είδους συμβάν, αφού είναι αυτοί που καλούνται να ανταποκριθούν σε ότι συμβαίνει, αποδεικνύοντας έτσι τον άριστο επαγγελματισμό των ανδρών της Υπηρεσίας μας, για τους οποίος είμαστε όλοι υπερήφανοι.

https://www.youtube.com/watch?v=uzDOkGJ7Vjo

Πηγή: DiktyoTV.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα