ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019
«Οι όποιες μετακινήσεις έγιναν, εκτελέστηκαν στο πλαίσιο της άσκησης ‘'ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019''»

«Πρόσφατα δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία ελληνικά στρατεύματα μεταφέρθηκαν εκτάκτως σε νήσους του Ανατολικού Αιγαίου, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», επισημαίνει ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αναφορικά με σχετικές αναρτήσεις στο Διαδίκτυο.

«Η επιχειρησιακή διάταξη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι η συνήθης. Οι όποιες μετακινήσεις έγιναν, εκτελέστηκαν στο πλαίσιο της άσκησης ‘'ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019'' η οποία περατώθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019», διευκρινίζει το υπουργείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dimofili_onomata.jpeg
10+ μοναδικά ελληνικά ονόματα που δεν ακούς κάθε μέρα – αλλά μένουν αξέχαστα
Παραδοσιακά, αρχαιοελληνικά και σπάνια ονόματα που κρύβουν ιστορία, μουσικότητα και ξεχωριστό χαρακτήρα.
10+ μοναδικά ελληνικά ονόματα που δεν ακούς κάθε μέρα – αλλά μένουν αξέχαστα
milopita
Η πιο εύκολη μηλόπιτα του κόσμου: Μόνο 3 υλικά και χωρίς ζάχαρη
Αφράτη, υγιεινή και πεντανόστιμη – φτιάξτε μια μηλόπιτα που θέλει ελάχιστο χρόνο και καθόλου γλυκαντικά, μόνο τη φυσική γλύκα των μήλων.
Η πιο εύκολη μηλόπιτα του κόσμου: Μόνο 3 υλικά και χωρίς ζάχαρη