Κοινωνία 0

Λάρισα: Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος που εισέπνευσε απορρυπαντική σκόνη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το παιδί νοσηλεύεται στο Κέντρο Υγείας Γόννων Λάρισας

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία στη Λάρισα, όπου μια μητέρα παρέσυρε και σκότωσε το 20 μηνών παιδί της με το αυτοκίνητό της, άλλη μια τραγική ιστορία σοκάρει την κοινωνία της πόλης.

Ένα αγοράκι μόλις 14 μηνών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γόννων Λάρισας με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα αφού προηγουμένως είχε εισπνεύσει απορρυπαντικό πλυντηρίου σε σκόνη.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του βρέφους ζητήθηκε η μεταφορά του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, ενώ οι γονείς του μικρού, συγγενείς και όλη η κοινωνία των Γόννων παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την πορεία της υγείας του.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία