Φασιστική επίθεση στο Σπίτι του Αγωνιστή
Θρασύδειλοι ακροδεξιοί βανδάλισαν με φασιστικά σύμβολα και συνθήματα για τους τόπους εξορίας το Σπίτι του Αγωνιστή, που στεγάζει ηλικιωμένους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης

Το ΚΚΕ «με αποτροπιασμό καταγγέλλει τον βανδαλισμό, με την αναγραφή εμετικών φασιστικών συνθημάτων, στο "Σπίτι του Αγωνιστή", το ίδρυμα που με την μεγάλη προσπάθεια των Αντιστασιακών Οργανώσεων και τη συμβολή χιλιάδων λαϊκών ανθρώπων, λειτουργεί για τη στέγαση και φροντίδα παλαίμαχων αγωνιστών της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος «θρασύδειλα φασιστοειδή το βράδυ της Κυριακής, μέσα στο σκοτάδι όπως συνηθίζουν, λέρωσαν τους τοίχους του ιδρύματος με συνθήματα όπως "Γυάρος ξανά" και με τα σύμβολα της σβάστικας και του "στόχου", απέναντι στα οποία ο λαός μας έδωσε ποταμούς αίματος για το τσάκισμά τους».

Φασιστική επίθεση στο Σπίτι του Αγωνιστή

«Πέρα από τη δειλία των φασιστοειδών να βανδαλίσουν ένα ίδρυμα στο οποίο διαμένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, αποδεικνύεται ακόμη ότι ο μισητός αντίπαλος των φασιστοειδών είναι το ΚΚΕ, οι αγωνιστές, το εργατικό - λαϊκό κίνημα. Οι αγωνιστές, όμως, δεν τρομοκρατούνται» προσθέτει η ανακοίνωση.

Το ΚΚΕ, καταλήγοντας στην ανακοίνωση του καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα «πέρα από την αυτονόητη καταδίκη του βανδαλισμού του "Σπιτιού του Αγωνιστή", να δυναμώσουν την πάλη τους κατά του φασισμού - ναζισμού, του ρατσισμού και του συστήματος που τον γεννά και τον θρέφει, να δυναμώσουν τον αγώνα τους και το κίνημά τους, να τους απομονώσουν και να στείλουν εκτός βουλής όλα τα αντιδραστικά - φασιστικά μορφώματα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, με ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pierrakakis
ΑΔΕΔΥ: Οχι στην επαναφορά 13ου-14ου μισθού στο δημόσιο από τον Υπ. Οικονομικών Κυριάκο Πιερρακάκη
Πιερρακάκης: Όχι στην επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
ΑΔΕΔΥ: Οχι στην επαναφορά 13ου-14ου μισθού στο δημόσιο από τον Υπ. Οικονομικών Κυριάκο Πιερρακάκη
βουτσινα
Η Κατερίνα Βουτσινά κατήγγειλε μετά την Μαρία Καρυστιανού ότι δέχθηκε απειλές
Με ανάρτησή της, της απάντησε χαρακτηριστικά: «Μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη» και επιβεβαίωσε ότι έχει δεχθεί απειλές σε δύο διαφορετικές...
Η Κατερίνα Βουτσινά κατήγγειλε μετά την Μαρία Καρυστιανού ότι δέχθηκε απειλές
ΟΙΕΛΕ
Κραυγή Αγωνίας από την ΟΙΕΛΕ: Φθίνει η εκπαίδευση, υπονομεύονται τα δικαιώματα
«Απόλυτη προτεραιότητα για εμάς η προάσπιση του αγαθού της Παιδείας και η βελτίωση των εργασιακών σχέσεων και των αμοιβών των ιδιωτικών εκπαιδευτικών»
Κραυγή Αγωνίας από την ΟΙΕΛΕ: Φθίνει η εκπαίδευση, υπονομεύονται τα δικαιώματα