Αναπληρωτές 2026-2027: Σχεδόν 50.000 κενά πριν από την Α΄ Φάση – «Πρώτο κουδούνι» με τουλάχιστον 20.000 ακάλυπτες ανάγκες;

Κοινωνία 0

Προς παράταση η προθεσμία για φορολογικές δηλώσεις και ρύθμιση 120 δόσεων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Υπουργείο Οικονομικών

Σε παράταση των προθεσμιών υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, καθώς και της προθεσμίας ένταξης στη ρύθμιση των 120 δόσεων προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.

Οι προθεσμίες αυτές, εξετάζεται να παραταθούν για το διάστημα μετά τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι. Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τα φυσικά και νομικά πρόσωπα λήγει στις 30 Ιουνίου ενώ στις 28 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την ένταξη στην ρύθμιση των 120 δόσεων της εφορίας. Οι σχετικές ανακοινώσεις για την παράταση των προθεσμιών αυτών το πιθανότερο είναι ότι θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι «κηφήνες» εκπαιδευτικοί: Μετράμε τις διακοπές τους, αλλά ξεχνάμε ποιος θα μπει αύριο στην τάξη

Πριν γίνει Αθήνα: Ποιο ήταν το πρώτο όνομα της πόλης

Πίνακες Αναπληρωτών - Προσλήψεις 2026: Όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία