Φ.Γεννηματά: Καθαρή λύση για την χώρα η άμεση προσφυγή στις κάλπες
Κίνημα Αλλαγής

«Ο Ελληνικός λαός μίλησε. Αποδοκίμασε τον κ. Τσίπρα και τις πολιτικές του. Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποδείχτηκε χορηγός της Δεξιάς», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, λίγο μετά την ανακοίνωση της εκτίμησης του υπουργείου Εσωτερικών για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «το Κίνημα Αλλαγής ενισχύεται, αποκτά νέα δυναμική στο κέντρο της πολιτικής σκηνής. Το Κίνημα Αλλαγής είναι ο εγγυητής για προοδευτικές εξελίξεις στη χώρα».

Όπως υπογράμμισε, οι εξελίξεις θα βάλουν οριστικά στο περιθώριο τους φασίστες και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τους αγωνιστές της Δημοκρατικής Παράταξης που έδωσαν σήμερα αυτή τη δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής. Κάθε Έλληνας πολίτης νιώθει ότι καθαρή λύση για τη χώρα είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παναγιωτοπουλος
Όταν η βία μπαίνει στο Πανεπιστήμιο, η πολιτική έχει ήδη ηττηθεί
Η βία δεν είναι μορφή πολιτικής συμμετοχής. Είναι παραίτηση από την πολιτική. Δεν είναι υπεράσπιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου
Όταν η βία μπαίνει στο Πανεπιστήμιο, η πολιτική έχει ήδη ηττηθεί