debate
Οι κάλπες έκλεισαν, η καταμέτρηση στα εκλογικά κέντρα ξεκίνησε και τα πρώτα αποτελέσματα των δημοτικώνεκλογών ήδη έχουν αρχίσει να μεταδίδονται. 

Κώστας Μπακογιάννης, Παύλος Γερουλάνος και Νάσος Ηλιόπουλος δίνουν μεγάλη μάχη για το ποιος θα είναι στο δεύτερο γύρο για τον Δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με την ενσωμάτωση στο 3,6%

Ο κ. Μπακογιάννης συγκεντρώνει αυτή την ώρα 42,8%, ο Νάσος Ηλιόπουλος 17%, ο Παύλος Γερουλάνος 13,8% ενώ ακολουθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,1%.

Ο Νίκος Σοφιανός συγκεντρώνει αυτή την ώρα 7,3%, ο Γιώργος Βουλγαράκης 2,3% και ο Γεώργιος Καραμπελιάς 1,8%.

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι εξελίξεις από τα αποτελέσματα των εκλογών (LIVE BLOGGING)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία

Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικες
Τι θα έλεγα στον εαυτό μου αν ξαναέδινα Πανελλαδικές;
Μην κυνηγάς την τελειότητα. Στις εξετάσεις δεν πετυχαίνουν οι τέλειοι αλλά αυτοί που είναι προετοιμασμένοι να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις.
Τι θα έλεγα στον εαυτό μου αν ξαναέδινα Πανελλαδικές;