Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μια 14χρονη αναζητείται από το απόγευμα της Τετάρτης 

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις (15.5.2019) και ώρα 18:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ομόνοιας στην Αθήνα, η Φλορέσα Φ., 14 ετών.

Η Φλορέσα Φ. έχει ύψος 1.54 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, γκρι μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει σκουλαρίκι στην μύτη.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Φλορέσα Φ. την Πέμπτη 16/5/2019, τις μεσημεριανές ώρες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000”, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kapodistriako_0.jpg
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
ΕΚΠΑ: Ανοιχτή πρόσκληση σε διεθνές συνέδριο για τις κοινωνικές ανισότητες και τη στέγαση στη σύγχρονη πόλη
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
Αχιλλέας Μπέος
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»
Σκληρή γλώσσα και ομοφοβικές αναφορές σε βίντεο του Μπέου: «Δεν είναι αυτά τα πρότυπα για τη νεολαία»
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»