"Κράξιμο" στο twitter για "Βυνίλιο", Μαστοράκη και τη συνέντευξη των φοιτητών επί χούντας
Τα tweets "μιλούν" από μόνα τους

Με αντιδράσεις και έντονα επικριτικά σχόλια έρχεται αντιμέτωπο το «Βινύλιο», με καλεσμένο το Νίκο Μαστοράκη.

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής μίλησε για τη διαβόητη εκπομπή του επί χούντας, στην ΥΕΝΕΔ, όπου είχε καλέσει φοιτητές για να μιλήσουν, διασφαλίζοντάς τους μάλιστα πως δε θα πάθουν τίποτα και μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα.

Προφανώς τίποτα από αυτά δεν ίσχυσε...

Στο «Βινύλιο» ο Νίκος Μαστοράκης μίλησε για τη χούντα και τον τρόπο που του ζητήθηκε να γίνει η συνέντευξη – ανάκριση, περιγράφοντας την κατάσταση ως... δράμα, έχοντας απέναντί του "χαλαρούς" τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, οι οποίοι έκαναν αδιάφορες ερωτήσεις, θέλοντας να αναδείξουν το «ανθρώπινο και τραγικό πρόσωπο» του Νίκου Μαστοράκη.

Μάλλον ξέχασαν να αναφέρουν την ΕΑΤ-ΕΣΑ, τα βασανιστήρια, τις φυλακίσεις, τις εξορίες και την καταπίεση χιλιάδων ανθρώπων.

Ούτως ή άλλως ο Αντώνης Κανάκης σε ένα σημείο τον "αβάνταρε" τον Μαστοράκη κανονικά: "Δεν πιστεύω πως εσύ είσαι ένας άνθρωπος, αυτό που λένε χουντικός. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν είσαι χουντικός..."

Οι αντιδράσεις στα social media "μιλούν" από μόνες τους:

 

σχετικά άρθρα

ΑΠΘ: Συζητήσεις για ίδρυση προγράμματος σπουδών Τουρισμού στη Νάουσα
ΑΠΘ: Συζητήσεις για ίδρυση προγράμματος σπουδών Τουρισμού στη Νάουσα
Φωτογραφία: Ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλαος Καρανικόλας, ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, η Αντιδήμαρχος Νάουσας, Θεοδώρα...
ΑΠΘ: Συζητήσεις για ίδρυση προγράμματος σπουδών Τουρισμού στη Νάουσα