Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής πραγματοποίησαν τα ξημερώματα κουκουλοφόροι, ενώ νωρίτερα άγνωστα άτομα έκαψαν το αυτοκίνητο αστυνομικής συντάκτριας τηλεοπτικού σταθμού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο πριν από τις 04:00, περίπου, δέκα κουκουλοφόροι, που βγήκαν από την οδό Συβρισσαρίου, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής.
Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, αλλά αργότερα τα άτομα αυτά αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
Νωρίτερα, στις 02:30, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο αστυνομικής συντάκτριας τηλεοπτικού σταθμού, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της, στην περιοχή του Παπάγου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom