Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής πραγματοποίησαν τα ξημερώματα κουκουλοφόροι, ενώ νωρίτερα άγνωστα άτομα έκαψαν το αυτοκίνητο αστυνομικής συντάκτριας τηλεοπτικού σταθμού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο πριν από τις 04:00, περίπου, δέκα κουκουλοφόροι, που βγήκαν από την οδό Συβρισσαρίου, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής.
Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, αλλά αργότερα τα άτομα αυτά αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
Νωρίτερα, στις 02:30, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο αστυνομικής συντάκτριας τηλεοπτικού σταθμού, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της, στην περιοχή του Παπάγου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ