Thumbnail
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο κατηγορούμενος παρενοχλούσε και τηλεφωνούσε στα κορίτσια ή τους έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, τις χάιδευε ή τις φιλούσε

Τελεσίδικα καταδικάσθηκε χθες, σε ποινή φυλάκισης δυο ετών με αναστολή, από το τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Μυτιλήνης, ο κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων μαθητριών, επιχειρηματίας κυλικείου σε γυμνάσιο της Μυτιλήνης. Το δικαστήριο με την απόφαση του αυτή, που ελήφθη κατά πλειοψηφία επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση.

Στη δίκη κατέθεσε και η ανήλικη τότε παρενοχληθείσα μαθήτρια, που πλέον έχει ενηλικιωθεί.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2011 όταν τρεις μητέρες προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας τον ιδιοκτήτη κυλικείου στο γυμνάσιο όπου φοιτούσαν οι κόρες τους, ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τα κορίτσια, ηλικίας τότε 12,5 και 14 ετών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων που επιβεβαίωσαν οι τότε μαθήτριες, ο κατηγορούμενος παρενοχλούσε και τηλεφωνούσε στα κορίτσια ή τους έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, τις χάιδευε ή τις φιλούσε.

Πρωτόδικα μία από τις τρεις υποθέσεις, αυτή που η κατ' έφεση εκδίκασή της έγινε χθες, εκδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2017. Οι υπόλοιπες μπήκαν στο αρχείο βάσει του νόμου για την αποσυμφόρηση των δικαστηρίων για υποθέσεις που επισύρουν ποινές κάτω του ενός έτους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκκενώθηκαν σπίτια στον Άγιο Δημήτριο
Κακοκαιρία - Δήμος Αγίου Δημητρίου διαψεύδει την ΕΡΤ: «Δεν υπήρξε καμία νέα κατολίσθηση στο ρέμα»
Κακοκαιρία - Δήμος Αγίου Δημητρίου διαψεύδει την ΕΡΤ: «Έγιναν δύο προληπτικές εκκενώσεις σπιτιών, όχι τρεις»
Κακοκαιρία - Δήμος Αγίου Δημητρίου διαψεύδει την ΕΡΤ: «Δεν υπήρξε καμία νέα κατολίσθηση στο ρέμα»
Κυριακή Μάλαμα
Κλειστά σχολεία: Ερώτηση στη Βουλή για το αλαλούμ με την τηλεκπαίδευση
«Μηχανισμός μετακύλισης ευθυνών η τηλεκπαίδευση» - Στη Βουλή φέρνει η βουλευτής Κυριακή Μάλαμα το αλαλούμ με τα κλειστά σχολεία
Κλειστά σχολεία: Ερώτηση στη Βουλή για το αλαλούμ με την τηλεκπαίδευση