Άνευ προηγουμένου ρατσιστικό παραλλήρημα: «Εκ γενετής υποτελείς οι Φιλιππινέζες»
Η δήλωση ανήκει στον ψυχίατρο και υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ, Θάνο Ασκητή

Ο 35χρονος στρατιωτικός της κυπριανικής εθνοφρουράς ευθύνεται για την δολοφονάι τουλάχιστον 3 γυναικών, 2 ενήλικων από τις Φιλιππίνες και την 6χρονη κόρη μίας.

Τα πτώματα των θυμάτων βρέθηκαν σε εγκαταλελειμμένο λατομείο στη Λευκωσία, ενώ ο δράστης εκτιμάται πως ευθύνεται και για άλλες δολοφονίες, με τις έρευνες να συνεχίζονται. 

Ο πρόεδρος του συνδέσμου οικιακών βοηθών έχει καταθέσει συνολικά 22 περιπτώσεις εξαφανισμένων γυναικών, οικιακών βοηθών. «22 κοπέλες υπάρχουν εξαφανισμένες, δεν έκανε τίποτε μέχρι τώρα η αστυνομία. Όταν θα ξυπνήσουν όλοι και όλα και θα πάμε έξω να κοιτάξουμε να βρούμε πού πήγαν οι άλλες. Μετά τις 6 Μαΐου, αυτό που έκανε η αστυνομία, μπορούσε να το κάνει 7 του Μάη πέρσι» δήλωσε ο Λούης Κουτρουκίδης σε ρεπορτάζ της εφημερίδας των Συντακτών.

Το κυπριακό site sigmalive επικαλέστηκε την επιστημονική άποψη του Θάνου Ασκητή για τα κίνητρα και το σκεπτικό του δολοφόνου, με τον καθηγητή και υποψήφιο με το ΚΙΝΑΛ να αναδεικνύει την «εκ γενετής» δουλοπρέπεια των γυναικών από τις Φιλιππίνες.

«Πρέπει να έχουμε ως δεδομένο ότι ο 35χρονος ήταν σαδιστής, ερχόταν σε ηδονή με τη διάπραξη των φόνων. Ως εκ τούτου, επέλεγε φυλές που έχουν τα χαρακτηριστικά της υποταγής και της υπηρεσίας. Οι Φιλιππινέζες έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Εκ γενετής, οι πλείστες γυναίκες αυτής της φυλής κουβαλούν μαζί τους αυτό το χαρακτηριστικό, της υποταγής και της υπηρεσίας» δήλωσε ο Θ. Ασκητής, συμπληρώνοντας πως έτσι «έτσι ένιωθε πιο άντρας».
 
«Αυτός ο άνθρωπος ήταν 100% σεξουαλικά ψυχοπαθητικός, για να μην πω σεξουαλικά ψυχοπαθής. Έπασχε από πολύ σοβαρή σεξουαλική διαταραχή, την οποία ικανοποιούσε μέσα από την φρίκη» συμπλήρωσε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Για λάθος στη μεταφορά των λεγομένων του κάνει λόγο ο Θάνος Ασκητής - Αναφερόταν στις πεποιθήσεις του δράστη (Περισσότερα ΕΔΩ)

σχετικά άρθρα

Αιτήσεις για την προκήρυξη 2ΓΕ/2019: «Καμία διευκόλυνση στους αναπληρωτές από το υπ. Παιδείας»
Αιτήσεις για την προκήρυξη 2ΓΕ/2019: «Καμία διευκόλυνση στους αναπληρωτές από το υπ. Παιδείας»
«Δεν θα επιτρέψουμε τον αποκλεισμό κανενός/μίας αδιόριστου/της εκπαιδευτικού από τους πίνακες διοριστέων», σημειώνει ο Α' Σύλλογος Αθηνών...
Αιτήσεις για την προκήρυξη 2ΓΕ/2019: «Καμία διευκόλυνση στους αναπληρωτές από το υπ. Παιδείας»