Thumbnail
Την λήστεψαν και την ξυλοκόπησαν

Δύο κουκουλοφόροι ληστές ξυλοκόπησαν τα ξημερώματα 85χρονη μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο δράστες, αφού παραβίασαν την πόρτα λίγο μετά τις 2:00, εισέβαλαν στο σπίτι στην οδό Λογοθέτη και αφού απείλησαν την άτυχη γυναίκα άρχισαν να την χτυπούν. Σημειώνεται, ότι στο σπίτι ήταν και ο 89χρονος σύζυγός της που είναι κατάκοιτος.

Οι δράστες αφού έδεσαν την 85χρονη, έμειναν για μεγάλο διάστημα στο σπίτι αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ γείτονες που άκουσαν θόρυβο ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Στενά του Ορμούζ
Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν προειδοποιεί για παραβίαση της εκεχειρίας σε περίπτωση αμερικανικής εμπλοκής
Νέα ένταση στα Στενά του Ορμούζ: Ιράν προειδοποιεί για παραβίαση της εκεχειρίας, ενώ οι ΗΠΑ ξεκινούν επιχείρηση «Σχέδιο Ελευθερία»
Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν προειδοποιεί για παραβίαση της εκεχειρίας σε περίπτωση αμερικανικής εμπλοκής