Thumbnail
Την λήστεψαν και την ξυλοκόπησαν

Δύο κουκουλοφόροι ληστές ξυλοκόπησαν τα ξημερώματα 85χρονη μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο δράστες, αφού παραβίασαν την πόρτα λίγο μετά τις 2:00, εισέβαλαν στο σπίτι στην οδό Λογοθέτη και αφού απείλησαν την άτυχη γυναίκα άρχισαν να την χτυπούν. Σημειώνεται, ότι στο σπίτι ήταν και ο 89χρονος σύζυγός της που είναι κατάκοιτος.

Οι δράστες αφού έδεσαν την 85χρονη, έμειναν για μεγάλο διάστημα στο σπίτι αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ γείτονες που άκουσαν θόρυβο ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμφιθεατρο
ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου: «Όχι στην ποινικοποίηση της ακαδημαϊκής ελευθερίας»
Τα μέλη ΔΕΠ ζητούν την άμεση ανάκληση της δίωξης κατά του Γιάνη Μαΐστρου και υπερασπίζεται το πανεπιστήμιο ως χώρο ελεύθερου λόγου
ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου: «Όχι στην ποινικοποίηση της ακαδημαϊκής ελευθερίας»