Thumbnail
Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών

Την Πέμπτη 18 Απριλίου, προγραμματίσετε μια επίσκεψη σε ένα ή περισσότερα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής καθώς η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Πριν πάτε επιβεβαιώσετε τηλεφωνικά ότι έχει ελεύθερη είσοδο το μουσείο που θέλετε να επισκεφθείτε. Το ωράριο λειτουργίας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων είναι 08.00-20.00.

Η 18η Απριλίου κάθε χρόνου έχει ορισθεί από την UNESCO και το Διεθνές Συμβούλιο Μνημείων και Τοποθεσιών (ΙCOMOS) ως Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών (International Day for Monuments and Sites). Η πρόταση έγινε στις 18 Απριλίου του 1982, κατά τη διάρκεια ενός συμποσίου του ICOMOS στην Τυνησία και υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση της UNESCO τον Νοέμβριο του 1983.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko astinomia perama
Άγιος Δημήτριος: Προσαγωγή 20χρονου για τη δολοφονία του γιου του Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ.
Προσήχθη ο 20χρονος για τη δολοφονία του γιου του Ταξιάρχου της ΕΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο
Άγιος Δημήτριος: Προσαγωγή 20χρονου για τη δολοφονία του γιου του Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ.