Thumbnail
Ποιες ταινίες θα προβληθούν στις αίθουσες από την Πέμπτη, 4/4

Θέλημα Θεού
 

 

Ο Αλεξάντερ ζει στη Λυών με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Μια ημέρα μαθαίνει τυχαία ότι ο ιερέας που τον κακοποίησε όταν ήταν πρόσκοπος, εξακολουθεί να δουλεύει με παιδιά. Αποφασίζει να αναλάβει δράση και τον ίδιο δρόμο ακολουθούν άλλα δύο θύματα του ιερέα, ο Φρανσουά και ο Εμμανουέλ. Οι τρεις τους ενώνονται για να «σηκώσουν το πέπλο της σιωπής» γύρω από τη δοκιμασία τους. Αλλά οι επιπτώσεις και οι συνέπειες δεν θα αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο...

Νεκρωταφίο Ζώων

Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, το «Νεκρωταφίο ζώων» ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κρίντ (Τζέισον Κλάρκ), ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ (Έιμι Σέιμετζ) και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο σπίτι της οικογένειας. Όταν μια τραγωδία τον χτυπά, ο Λούις στρέφεται στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ (Τζον Λίθγκοου), ξεκινώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που απελευθερώνει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.

Shazam!
 

Ο Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ (“Annabelle: Creation”) σκηνοθετεί τη νέα παραγωγή της New Line Cinema, την ταινία “Shazam!,”. Πρωταγωνιστούν ο Ζάκαρι Λίβαϊ (TV’ “Chuck”) που ενσαρκώνει τον ομώνυμο σούπερ ήρωα της DC, μαζί με τον Άσερ Έιντζελ (TV “Andi Mack”) που παίζει τον Μπίλι Μπέιτσον και τον Μαρκ Στρονγκ (“Kingsman”) που έχει το ρόλο του σούπερ- κακού Δρ. Ταντέους Σιβάνα. Παραγωγός είναι ο Πίτερ Σάφραν (“Aquaman,” “The Conjuring”, “Annabelle”). Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον (Angel), χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη - SHAZAM! – μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam (Λίβαϊ)! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό, τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα!

Ο Δρόμος του Κεραυνού
 

Βήμα προς βήμα, μια τραγική αλληλουχία γεγονότων και σημαντικές απώλειες οδηγούν έναν αμερικανό αστυνομικό σε κατάρρευση.

The Waiter
 

Άρης Σερβετάλης και Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστούν σε ένα νεό-νουάρ θρίλερ. Ένας φαινομενικά φιλήσυχος σερβιτόρος, μπλέκει σε μια σειρά πρωτόγνωρων γι' αυτόν καταστάσεων και γνωριμιών.

Τα Δάκρυα του Βουνού
 

Η καινούργια ταινία του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου ακολουθεί μια ομάδα ηπειρωτών μαστόρων της πέτρας που περιπλανώνται στα βουνά λόγω ενός πολυετούς πολέμου. Ένας ένας εγκαταλείπουν την ομάδα και μόνο ο αρχηγός αναλαμβάνει το χρέος να φέρει εις πέρας την αποστολή του και να επιστρέψει επιτέλους στον τόπο του.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
ΠΑΜΑΚ: 8ο Διεθνές Συνέδριο Εφαρμοσμένης Θεωρίας, Μακροοικονομικής και Εμπειρικής Χρηματοοικονομικής
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (29/04) και την Τρίτη (30/04)
ΠΑΜΑΚ: 8ο Διεθνές Συνέδριο Εφαρμοσμένης Θεωρίας, Μακροοικονομικής και Εμπειρικής Χρηματοοικονομικής