Thumbnail
Εμπλοκή κυκλώματος σατανιστών καταγγέλλει η οικογένεια

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχει αναλάβει πλέον τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου της 22χρονης Αρετής από τη Βαρβάσαινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών έκανε δεκτές τις επιφυλάξεις της οικογένειας για την εκδοχή της αυτοκτονίας, μετά την κατατεθείσα μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία, και ζήτησε να διαβιβαστεί η δικογραφία από το ΑΤ Αιγάλεω στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά της ζωής, δεχόμενος ότι υπάρχει έδαφος για έρευνα και εξιχνίαση της υπόθεσης ως ανθρωποκτονίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια κατέθεσε και φωτογραφικό υλικό στη μήνυση, αναφέροντας ότι η κόρη τους έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας που πιθανόν να σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι γονείς της Οι γονείς της φοιτήτριας θεωρούν ότι η ημερομηνία κατά την οποία εξέπνευσε το παιδί τους, η 20ή Μαρτίου, ήταν η ημέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας, η οποία για τους σατανιστές είναι από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και τη γιορτάζουν με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Σήμερα αναμένεται να γίνουν δύο νέες ιατροδικαστικές, τόσο από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα όσο και από τεχνικό σύμβουλο που όρισε η οικογένεια, ενώ προχωρούν και οι έρευνες συλλογής και επεξεργασίας στοιχείων από τον χώρο όπου βρέθηκε νεκρή η 22χρονη Αρετή.

«Οι επιφυλάξεις και οι προβληματισμοί μας κρίθηκαν βάσιμοι από τον Εισαγγελέα, ο οποίος και διέταξε ως άμεση ενέργεια να του διαβιβαστεί η δικογραφία και από εκεί στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, με εντολή να γίνουν όλα όσα είχαμε ζητήσει από την αρχή, δηλαδή ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, άρση απορρήτου και ανάκτηση δεδομένων από το διαδίκτυο, επεξεργασία αποτυπωμάτων από τον χώρο κλπ», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο νομικός εκπρόσωπος της οκογένειας, Κώστας Τζαβάρας.

Ο πατέρας της 22χρονης δήλωσε: «Η κόρη μου όντως δεν μου είχε δώσει τόσο πολύ ότι έφτανε στο σημείο αυτοκτονίας, τέτοιες καταστάσεις που είπε η αστυνομία. Ξεκίνησα μία έρευνα δική μου και προέκυψαν κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά. Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση επειδή η πόρτα δεν είναι σπασμένη και γιατί δεν είναι κακοποιημένο το παιδί και να δίνει το δικαίωμα Εισαγγελέας στην αστυνομία και να πει ότι εμείς βάζουμε αυτά τα στοιχεία που είδαμε και προχωρά η υπόθεση για να πούμε αυτοκτονία σκηνοθετημένη»

Πηγή: patrisnews.com

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανατρεπτικη συμμαχια
Δημοτικός Σύμβουλος: «Να αποσυρθούν τα ρατσιστικά θέματα της Ημερήσιας Διάταξης»
«Όμως οι άστεγοι, ντόπιοι και μετανάστες έχουν ανάγκη από ανθρώπινη κατοικία κάτι που η κυβέρνηση Ν.Δ. το έχει στο στόχαστρο της και την προορίζει να...
Δημοτικός Σύμβουλος: «Να αποσυρθούν τα ρατσιστικά θέματα της Ημερήσιας Διάταξης»