Κοινωνία 0

Tα 13 καλύτερα μεταφρασμένα βιβλία στα Αγγλικά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Όλα τα λινκ, οι ειδήσεις, τα εξώφυλλα που χρειάζεται να ξέρεις αυτή τη βδομάδα από τον χώρο του βιβλίου.

Για άλλη μια Δευτέρα το Βιβλιοφαγικό mashup βρίσκεται κοντά στον αναγνώστη, ναι, σε σένα δηλαδή, και σου φέρνει βιβλία, ειδήσεις και λογοτεχνία για να γεμίσει άλλη μια εβδομάδα. Αλλάξτε σελίδα και πάμε!

MAN BOOKER INTERNATIONAL PRIZE 2019

Ένα από τα αγαπημένα λογοτεχνικά βραβεία της στήλης, το Man Booker International Prize επέστρεψε για τη φετινή του βράβευση με την ανακοίνωση της longlist.

Το βραβείο απονέμεται από το 2016 και κάθε χρόνο στο καλύτερο βιβλίο που μεταφράζεται στην αγγλική γλώσσα και εκδίδεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι δηλαδή η απόδειξη πως όλο και περισσότερα μεταφρασμένα βιβλία φτάνουν στις αγγλόφωνες χώρες. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από την εκτόξευση των πωλήσεων μεταφρασμένων βιβλίων σε Αμερική και Βρετανία.

Τα παρακάτω 13 βιβλία θα είναι υποψήφια για το φετινό βραβείο. Από αυτή τη λίστα θα προκύψει η shortlist (9 Απριλίου) και ο τελικός νικητής (21 Μαΐου).

Διαβάστε εδώ τα 13 βιβλία...

Διαβάστε επίσης:

Έρχονται το 2020 οι νέες ταυτότητες υψίστης ασφαλείας - Πόσο θα κοστίζουν στον πολίτη

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και ΗΠΑ με αποδέκτη -και- την Τουρκία

Σκορπιός: Ξεκίνησαν οι εργασίες για να μετατραπεί το νησί του 

Μετά τον αλεξιπτωτιστή έρχεται ο ορειβάτης που τραγουδά "Μακεδονία ξακουστή" από μία χιονότρυπα

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία