Για άλλη μια Δευτέρα το Βιβλιοφαγικό mashup βρίσκεται κοντά στον αναγνώστη, ναι, σε σένα δηλαδή, και σου φέρνει βιβλία, ειδήσεις και λογοτεχνία για να γεμίσει άλλη μια εβδομάδα. Αλλάξτε σελίδα και πάμε!
MAN BOOKER INTERNATIONAL PRIZE 2019
Ένα από τα αγαπημένα λογοτεχνικά βραβεία της στήλης, το Man Booker International Prize επέστρεψε για τη φετινή του βράβευση με την ανακοίνωση της longlist.
Το βραβείο απονέμεται από το 2016 και κάθε χρόνο στο καλύτερο βιβλίο που μεταφράζεται στην αγγλική γλώσσα και εκδίδεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Είναι δηλαδή η απόδειξη πως όλο και περισσότερα μεταφρασμένα βιβλία φτάνουν στις αγγλόφωνες χώρες. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από την εκτόξευση των πωλήσεων μεταφρασμένων βιβλίων σε Αμερική και Βρετανία.
Τα παρακάτω 13 βιβλία θα είναι υποψήφια για το φετινό βραβείο. Από αυτή τη λίστα θα προκύψει η shortlist (9 Απριλίου) και ο τελικός νικητής (21 Μαΐου).
Διαβάστε επίσης:
Έρχονται το 2020 οι νέες ταυτότητες υψίστης ασφαλείας - Πόσο θα κοστίζουν στον πολίτη
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και ΗΠΑ με αποδέκτη -και- την Τουρκία
Σκορπιός: Ξεκίνησαν οι εργασίες για να μετατραπεί το νησί του
Μετά τον αλεξιπτωτιστή έρχεται ο ορειβάτης που τραγουδά "Μακεδονία ξακουστή" από μία χιονότρυπα
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ