Thumbnail
Λίγο πριν τον αγώνα Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών σημειώθηκαν στο Αγρίνιο, λίγες ώρες πριν τον αγώνα Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ που ξεκινά στις 19.00. Επίκεντρο τους οι δρόμοι πέριξ του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής (Μητρόπολη) στο κέντρο της πόλης.

Αψηφώντας την απόφαση για οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση τους στο Αγρίνιο αλλά και τις εκκλήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά από τις πρωινές ώρες άρχισαν να καταφθάνουν στην πόλη.

Ο ερχομός τους μάλιστα συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό και αναμένονται και εκατοντάδες ακόμη. Έρχονται με Ι.Χ. οχήματα και με πολλά βαν (κλούβες) από διάφορους δρόμους εκτός της εθνικής οδού για να αποφύγουν τα αστυνομικά μπλόκα.

Η παρουσία  των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν είναι ιδιαίτερα διακριτική, ακούγονται και συνθήματα ενώ ανά ομάδες κυκλοφορούν στην πόλη και σε πολλά σημεία της είναι συγκεντρωμένοι δεκάδες από αυτούς.

Στις 4 το μεσημέρι ωστόσο προκλήθηκαν εκτεταμένα επεισόδια στις οδούς Ζωοδόχου Πηγής, Σουλίου και Τσικνιά, πέριξ της Μητρόπολης . Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονταν σε κατάστημα εστίασης όταν δέχτηκαν επίθεση. Αναφέρθηκαν δύο ελαφρείς τραυματισμοί ενώ το κατάστημα-στην οδό Σουλίου- υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές .

Από γύρω δρόμους  και καφετέριες στο συγκεκριμένο σημείο έσπευσαν και άλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, υπήρχαν οπαδοί του Παναιτωλικού και ακολούθησε συμπλοκή με τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε οχήματα και καταστήματα.  Στο σημείο έγινε από οπαδούς ρίψη πολλών μολότοφ και ακολούθησε μεγάλη αστυνομική επέμβαση με χρήση δακρυγόνων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ακολούθησαν και προσαγωγές.

Στην εστία των επεισοδίων παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, διμοιρίες των ΜΑΤ ενώ υπό αστυνομικό κλοιό βρίσκεται ο σύνδεσμός των οπαδών του Παναιτωλικού. Η αστυνομία του Αγρίνιου, που έχει ενισχύσεις και από όμορες περιοχές, βρίσκεται σε μεγάλη κινητικότητα, επιτηρώντας συνδέσμους και προσπαθώντας να μην επαναληφθούν τα επεισόδια.

Η αποτροπή του μαζικού ερχομού των οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν επετεύχθη και ο στόχος τώρα της αστυνομίας είναι να αποτρέψε  συνάντηση τους με οπαδούς άλλων ομάδων.

Με πληροφορίες από agrinionews.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

syllipsi.jpg
Συνελήφθησαν διευθυντής σχολείου και νηπιαγωγός μετά από μήνυση γονέα – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ρόδο
Η ανακοίνωση της ΔΟΕ για το περιστατικό – Τρίωρη στάση εργασίας αύριο για τους εκπαιδευτικούς
Συνελήφθησαν διευθυντής σχολείου και νηπιαγωγός μετά από μήνυση γονέα – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ρόδο