Thumbnail
«Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις δεν φαίνεται ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Τίποτε, όμως, δεν είναι ακόμη σίγουρο»

Την έκθεση του ιατροδικαστή περιμένουν στην αστυνομία, προκειμένου να "πέσει φως" στα αίτια του θανάτου του 30χρονου δικηγόρου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες απόγευμα, σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή, στην οδό Αττικού 'Αλσους, στα Τουρκοβούνια.

«Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις δεν φαίνεται ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Τίποτε, όμως, δεν είναι ακόμη σίγουρο. Περιμένουμε την έκθεση του ιατροδικαστή», τονίζουν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ αστυνομικές πηγές. 

Σημειώνεται ότι συγγενείς του νεαρού δικηγόρου τον αναζητούσαν από χθες το πρωί, καθώς δεν είχε εμφανιστεί σε δικαστήριο που είχε στον Πειραιά, ενώ στη συνέχεια δηλώθηκε η εξαφάνισή του. Το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητό του στο Αττικό 'Αλσος, με τα κλειδιά πάνω στη μίζα, ενώ μέσα υπήρχε και το κινητό τηλέφωνό του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σκάφη του Global Sumud Flotilla
Ένταση ανοιχτά της Κρήτης: Καταγγελίες για επέμβαση στο διεθνή στολίσκο με προορισμό τη Γάζα
Σκάφη του Global Sumud Flotilla αναφέρουν παρεμβολές και παρενόχληση σε διεθνή ύδατα – Διπλωματικές κινήσεις και αντικρουόμενες πληροφορίες
Ένταση ανοιχτά της Κρήτης: Καταγγελίες για επέμβαση στο διεθνή στολίσκο με προορισμό τη Γάζα