Ζήτησε ταπεινά συγγνώμη από την Ε.Ακρίτα ο Σκαλούμπακας για υβριστική ανάρτηση
Υποχρεώθηκε σε δημόσια συγγνώμη, για να γλιτώσει δικαστικές περιπέτειες

Ο Χρήστος Σκαλούμπακας, γιος του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου και πολιτευτής της ΝΔ, Παναγιώτη Σκαλούμπακα και γνωστός για τα ακροδεξιά του ξεσπάσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητά συγγνώμη από τη δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της.

Η Έλενα Ακρίτα είχε προχωρήσει σε αγωγή εναντίον του, μετά τις αλλαπάλληλες υβριστικές αναρτήσεις του, τον περασμένο Νοέμβριο.

Στη δημόσια συγγνώμη του ο Χρήστος Σκαλούμπακας αναφέρει τα εξής:

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ στην κα ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

Με την παρούσα ανάρτησή μου ζητώ με κάθε ειλικρίνεια συγγνώμη από την κα Έλενα Ακρίτα για όσα ανάρμοστα από λεκτικής και ουσιαστικής απόψεως ανήρτησα στις 14.11.2018 στον προσωπικό μου λογαριασμό στο twitter.

Η συνειδητοποίηση της πολλαπλής απρέπειάς μου, η οποία με ώθησε να «κατεβάσω» άμεσα τις χυδαίες αναρτήσεις, καθώς δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο ούτε το ύφος ούτε το ήθος αυτό, μου επιβάλλει να αναφέρω σε αυτό το κείμενο ειλικρινούς συγγνώμης για τα όσα έγραψα, ότι μία απλή έρευνα που ενήργησα για το θέμα μετά τις άστοχες αναρτήσεις μου και από τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις της κας Ακρίτα στον λογαριασμό της στο facebook, καταδεικνύει εύκολα το εσφαλμένο όσων είπα σχετικά με την σύνταξη της κας Ακρίτα. Η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε την νομίμως απονεμηθείσα σε αυτήν σύνταξη κατά τρόπο που αποδεικνύει υψηλό ήθος και προσωπική ακεραιότητα.

Προσθέτω και την δική μου συγγνώμη στην δημόσια συγγνώμη του «Στόχου» που είχε ως εξής:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ σχετικά με την αγωγή που άσκησε εναντίον του «Στόχου» η κα Έλενα Ακρίτα:

Τα δημοσιεύματα του «Στόχου» σχετικά με την σύνταξη που εισέπραττε η κα Έλενα Ακρίτα περιείχαν ανακρίβειες, οι οποίες οδήγησαν σε αδικαιολόγητα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, τις οποίες επιθυμούμε να ανασκευάσουμε δημοσιογραφικά και ηθικά. Τα στοιχεία που περιέχονται στην αγωγή που η κα Ακρίτα άσκησε κατά του «Στόχου» ακριβώς εξαιτίας των δημοσιεύσεών του σχετικά με το θέμα, μας υποχρεώνουν να απολογηθούμε για κάθε σχόλιό μας, το οποίο περιείχε ηθικά αξιολογούμενες κρίσεις εις βάρος της κας Ακρίτα, καθώς προκύπτει ότι η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε το νόμιμο δικαίωμά της με απόλυτα ηθικό τρόπο. Απολογούμεθα και θέτουμε στη διάθεση της κας Ακρίτα την συγγνώμη μας για ό,τι αρνητικό προκαλέσαμε στην ίδια και την οικογένειά της».

Θέτω στη διάθεσή της κας Ακρίτα την ειλικρινή μου συγγνώμη για όλες τις απρεπείς ανακρίβειες και τους αήθεις χαρακτηρισμούς που κακώς, κάκιστα δημοσίευσα στις 14.11.2018, προσθέτοντας ότι την καταλαβαίνω απόλυτα, έχοντας επί πολλά χρόνια ανάλογη οικογενειακή αντιμετώπιση με ανιστόρητες και προσβλητικές ανακρίβειες και αήθεις χαρακτηρισμούς για τον αείμνηστο πατέρα μου Στρατηγό Παναγιώτη Σκαλούμπακα.

Χρήστος Παν. Σκαλούμπακας

_______________________

ΥΓ: Παρακαλώ θερμά, τα όποια σχόλια των φίλων να μην θίγουν την κα Ακρίτα η τον αναρτήσαντα!

10 Μαρτίου 2019 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ στην κα ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ Με την παρούσα ανάρτησή μου ζητώ με κάθε ειλικρίνεια...

Gepostet von Christos Skaloumbakas am Sonntag, 10. März 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ παρακαλώ την δημόσια συγγνώμη του Χρήστου Σκαλουμπακα στο πρόσωπο μου. Υπενθυμίζω πως για τις συκοφαντίες...

Gepostet von Elena Akrita am Sonntag, 10. März 2019

Κανω αμεσότατα αγωγή κι ευχαριστώ θερμά τον κύριο Χρήστο Σκαλουμπακα (δεν ξέρω και πού τονίζεται) για την ευκαιρία που μόλις μου προσέφερε. A bientot στα δικαστήρια.

Gepostet von Elena Akrita am Mittwoch, 14. November 2018

 

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΠΙΝΑΚΕΣ: Αυτά είναι τα σεμινάρια που δίνουν μόρια και έχουν ανοικτές αιτήσεις
 

Βρες μαθητές για ιδιαίτερα μέσω της νέας πλατφόρμας του teachersnet

σχετικά άρθρα

Λευκορωσία: Δεύτερος διαδηλωτής νεκρός
Λευκορωσία: Δεύτερος διαδηλωτής νεκρός
Οι αρχές της Λευκορωσίας ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη τον θάνατο νέου ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας εναντίον της...
Λευκορωσία: Δεύτερος διαδηλωτής νεκρός