Thumbnail
Τι απαντά ο δημοφιλής καλλιτέχνης για την επίθεση του ποινικολόγου - "Αντίστοιχο περιστατικό, μικρότερη κλίμακας, έχει δημιουργήσει ο Αλέξης Κούγιας στο εστιατόριο Gaspar, στο Ψυχικό, όπου ο Λαζόπουλος βρισκόταν με την κόρη του και έτρωγε"

Αίσθηση προκάλεσε η επίθεση του Αλέξη Κούγια στον Λάκη Λαζόπουλο σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν Ρέμος και Βανδή.

Τη δική του εκδοχή δίνει μέσω του altsantiri.gr ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος κάνει λόγο για πισώπλατη επίθεση, ενώ ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα. Την ίδια ώρα, καλεί τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών να άβει τα μέτρα του αναφορικά με τον γνωστό ποινικολόγο.

Αναλυτικά η απάντηση Λαζόπουλου:

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος χθες, μαζί με τη φίλη του Μαρινέλλα, σε γενέθλια φίλης του στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», όπου τραγουδούσαν για τελευταία φορά οι Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή.

Δεν είχαν περάσει ούτε πέντε λεπτά από την ώρα που είχαν καθίσει και ενώ επί σκηνής βρισκόταν η Δέσποινα Βανδή, ήρθε πίσω από τον γνωστό συγγραφέα και ηθοποιό ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τον έπιασε από τον λαιμό, άρχισε να τον πιέζει στο πρόσωπο και να ουρλιάζει χρησιμοποιώντας τις γνωστές χυδαιότητες που τον χαρακτηρίζουν, ξετυλίγοντας παράλληλα τον επικίνδυνο και απειλητικό χαρακτήρα του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ούτε καν σηκώθηκε από το κάθισμα του, δεν του απάντησε το παραμικρό, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι του τραπεζιού της παρέας του, αλλά και από τα διπλανά τραπέζια άρχισαν να φωνάζουν έντονα στον Αλέξη Κούγια ν’ απομακρυνθεί.

Άμεσα επενέβησαν οι άνθρωποι του μαγαζιού, οι οποίοι και τον απομάκρυναν, ενώ ο δικηγόρος παράλληλα ούρλιαζε «μην με ακουμπάτε εμένα, μην με ακουμπάτε».

Ο Αλέξης Κούγιας άσκησε ξεκάθαρη πισώπλατη βία, την οποία παρακολούθησαν σχεδόν άναυδοι όλοι οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου και φυσικά όλη παρέα του Λάκη Λαζόπουλου στην οποία μεταξύ άλλων ήταν ο γιατρός Ηλίας Πολυτάκης του Υγεία και κάποιοι άλλοι γιατροί.

Να σημειώσουμε ότι αντίστοιχο περιστατικό, μικρότερη κλίμακας, έχει δημιουργήσει ο Αλέξης Κούγιας στο εστιατόριο Gaspar, στο Ψυχικό, όπου ο Λαζόπουλος βρισκόταν με την κόρη του και έτρωγε. Και εκεί ο Αλέξης Κούγιας επιχείρησε να κάνει τα ίδια με χθες και εκεί τον απομάκρυναν.

Είναι σίγουρο ότι η κατάσταση ξεφεύγει των ορίων της σάτιρας και η Δικαιοσύνη πρέπει να δώσει την απάντηση, αυτή που ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έδωσε χθες, κρατώντας τη ψυχραιμία του και για να μην χαλάσει τη βραδιά των ανθρώπων που τον είχαν καλέσει και σεβόμενος τους καλλιτέχνες, οι οποίοι τραγουδούσαν για τελευταία φορά στο νυχτερινό κέντρο.

Είναι ανάγκη ο δικηγορικός σύλλογος των Αθηνών να λάβει τα μέτρα του εκτός κι αν θεωρεί ότι είναι σύνηθες δικηγορικό ύφος και ήθος οι δικηγόροι να νομίζουν ότι είναι οι ίδιοι ο νόμος και να αυτοδικούν κατά το μυαλό τους ή κατά τα προβλήματα του μυαλού τους.

Είναι ανάγκη η Εισαγγελία να παρέμβει άμεσα.

Ο Λάκης Λαζόπουλός βρίσκεται σε πυρετό ετοιμασιών με τους συνεργάτες του, ετοιμάζοντας το νέο Αλ Τσαντίρι, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ενώ ο δικηγόρος του Πέτρος Μαχάς έχει αναλάβει ήδη την υπόθεση.

Ο Λάκης Λαζόπουλος παρακολούθησε ήρεμος, μετά την επίθεση του Αλέξη Κούγια, τη συνέχεια του προγράμματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

epal
Τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ: Εξέταστρα 100€ για απόκτηση πτυχίου και κατάργηση της δωρεάν προετοιμασίας των μαθητών...
ΣΥΝΕΚ: Η κυβέρνηση είναι σαφές ότι δεν νοιάζεται, παρά τις υποκριτικές διακηρύξεις των υπουργών και του πρωθυπουργού, για τους μαθητές και τις...
Τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ: Εξέταστρα 100€ για απόκτηση πτυχίου και κατάργηση της δωρεάν προετοιμασίας των μαθητών...
πλοίο, λιμάνι, αυτοκίνητα, τουρισμός, νησιά
Αναπληρωτές: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα
Η έκπτωση παρέχεται με τον μοναδικό κωδικό που έχουν λάβει οι δικαιούχοι από τον χρόνο πρόσληψής τους, εφόσον δεν έχουν ήδη εξαντλήσει τις δέκα (10)...
Αναπληρωτές: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα