Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου ένας άνδρας στο ΚΑΤ, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χώρο του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχτηκε στις 10:08 το πρωί κλήση για καπνούς που έβγαιναν από δωμάτιο στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου.
Οι δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, όμως, είπαν ότι δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή εστία φωτιάς και αποχώρησαν. Ο άντρας εντοπίστηκε αργότερα νεκρός εντός του δωματίου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει σχετικά:
«Το Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.
Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηριτική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία.
Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ