Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αλλά και απλός κόσμος, είπε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό, Φαίδωνα Γεωργίτση, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, σε ηλικία 80 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο γνωστός Έλληνας ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ και οι ηθοποιοί Ζωζώ Σαπουντζάκη, Μαίρη Βιδάλη, Άννα Φόνσου, Σπύρος Μπιμπίλας και Έλενα Ακριτίδου.
Το παρών έδωσε και η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν θα μπορούσε να μην πει το δικό της αντίο στον Φαίδωνα Γεωργίτση. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του ελληνικού σινεμά.
Βίντεο: Έθνος
Εικόνα: Eurokinisi
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Σχολεία: Επανέρχεται στο ωρολόγιο πρόγραμμα το αγαπημένο μάθημα των μαθητών με νέα θεματική
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ