Thumbnail
Η σπείρα εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν, σε Αιγάλεω, Χαϊδάρι και Μελίσσια, τρεις αλλοδαποί (ηλικίας 40, 42 και 48 ετών), καθώς και ένας 32χρονος, επίσης αλλοδαπός, στον συνοριακό σταθμό Κακαβιάς. Επιπλέον, συνελήφθη και μία 43χρονη Ελληνίδα, κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχηγικό ρόλο είχε ο 32χρονος, ενώ ο 40χρονος ήταν υπεύθυνος για τη διακίνηση των ναρκωτικών, σε διάφορους άλλους διακινητές στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Σε ό,τι αφορά τους άλλους δύο ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη των ποσοτήτων της ηρωίνης στην οικία τους.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, καθώς και από τις αστυνομικές έρευνες σε οικίες, χώρους και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα ηρωίνης βάρους 21 κιλών και 399,7 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 1 γραμμαρίου, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,6 γραμμαρίων και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πολυτεχνείο Κρήτης
Πρυτανικές εκλογές στο Πολυτεχνείο Κρήτης: Οι 6 καθηγητές που εξελέγησαν ως εσωτερικά μέλη στο Συμβούλιο Διοίκησης
Ανάδειξη Εσωτερικών Μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης
Πρυτανικές εκλογές στο Πολυτεχνείο Κρήτης: Οι 6 καθηγητές που εξελέγησαν ως εσωτερικά μέλη στο Συμβούλιο Διοίκησης