Ο Μπογδάνος επικροτεί την καύση βιβλίων - "Σε κάνει δημοκράτη"
Ο γνωστός για το θλιβερό του ύφος δημοσιογράφος

Όταν δεν τάζει τανκς στην ΕΡΤ σε δηλωμένους χρυσαυγίτες, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επικροτεί την καύση βιβλίων, κατά τα πρότυπα του Τρίτου Ράιχ.

Ένας ακροδεξιός χρήστης του Twitter ανέβασε ένα βίντεο όπου υπερήφανος καίει ένα βιβλίο του Νίκου Ζαχαριάδη για τον Στάλιν, μετατρέποντας μια ιδιωτική στιγμή απόλαυσης (εδώ θα σημειώσουμε "όπως αρέσει στον καθένα") σε δημόσια προτροπή. Φυσικά τα σχόλια δεν μπορούσαν παρά να είναι ως επί το πλείστον επικριτικά, ακόμη και από πολέμιους της μαρξιστικής ιδεολογίας και του ΚΚΕ. Φυσικά ο Κ.Μπογδάνος έσπευσε να αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση μια φασιστικής, επί της μορφής και του περιεχομένου πράξης.

Ποιος ξέρει, μετά το "άκυρο" της Νέας Δημοκρατίας για θέση υποψηφίου, ενδεχομένως να γλυκοκοιτάζει προς άλλες πλευρές του πολιτικού φάσματος και παρέχει τις ανάλογες "διαπιστέυσεις".

«Λοιπόν ιεροεξεταστές και κεντροασπόνδυλα καθένας έχει δικαίωμα να καίει στο τζάκι του ότι βιβλίο θέλει. Προσωπικά δε μου αρέσει να βλέπω βιβλία στην πυρά. Από την άλλη, το να καις τον Στάλιν δε σε κάνει απαραίτητα φασίστα. Σε κάνει και μια χαρά αντιολοκληρωτιστή δημοκράτη». Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. 

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

best of network

σχετικά άρθρα

Συνάντηση με τη Ν. Κεραμέως για τη Νομική Πάτρας σχεδιάζουν φορείς της πόλης
Συνάντηση με τη Ν. Κεραμέως για τη Νομική Πάτρας σχεδιάζουν φορείς της πόλης
Ανοικτή σύσκεψη φορέων οργάνωσε απόψε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών, ενώ αναμένεται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο για να πάρει αποφάσεις
Συνάντηση με τη Ν. Κεραμέως για τη Νομική Πάτρας σχεδιάζουν φορείς της πόλης