Thumbnail
Εκτεταμένες ζημιές σε υποδομές

Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις και επιχορηγήσεις, συνολικού ύψους 2,1 εκατ. ευρώ, σε δήμους της χώρας για αποκατάσταση ζημιών από κακοκαιρία και για ενίσχυση των πληγέντων από φυσικές καταστροφές, ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών, μετά από σχετικά αιτήματά τους.  

Με αποφάσεις που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, εγκρίθηκαν ειδικότερα έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις 500.000 ευρώ στον Δήμο Κισσάμου και 450.000 ευρώ στον Δήμο Καντάνου - Σελίνου για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες οι οποίες προέκυψαν από τις ζημιές στις υποδομές, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τις προηγούμενες εβδομάδες τον νομό Χανίων.

Εγκρίθηκαν, επίσης, οι επιχορηγήσεις ύψους 1.164.013 ευρώ για τη χορήγηση των οικονομικών ενισχύσεων σε πληγέντες από φυσικές καταστροφές στους εξής δήμους: Βόλβης (298.092 ευρώ), Βριλησσίων (17.843 ευρώ), Ζακύνθου (47.542 ευρώ), Καλλιθέας (2.536 ευρώ), Κορινθίων (26.319 ευρώ), Λοκρών (1.761 ευρώ), Μάνδρας (356.212 ευρώ), Μεγαρέων (114.977 ευρώ), Νέας Φιλαδέλφειας (13.524 ευρώ), Ξυλοκάστρου (88.894 ευρώ), Ορεστιάδας (24.740 ευρώ), Πλατανιά (55.948 ευρώ), Σικυωνίων (97.418 ευρώ) και Φαρσάλων (18.207 ευρώ). 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!