Το μεγάλο δίλημμα: Πρότυπο ή συμβατικό σχολείο για την κόρη μου;

Κοινωνία 0

Θρήνος στη Λάρισα: Πέθαναν δύο βρέφη μέσα σε λίγες ώρες

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Για τα περιστατικά έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου των βρεφών

Ανείπωτος θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία του νομού Λάρισας, καθώς σήμερα δύο βρέφη έχασαν την ζωή τους από προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, το πρωί μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Μεγάλο Ελευθεροχώρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ένα μωρό 13 μηνών, το οποίο παρουσίασε προβλήματα υγείας και κατέληξε.

Αντίστοιχα, στον Τύρναβο, το μεσημέρι, ένα βρέφος 4 μηνών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και έγινε προσπάθεια για να κρατηθεί στη ζωή, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Για τα περιστατικά έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου των βρεφών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία