Thumbnail
Ανεξέλεγκτοι οι δράστες αποψιλώνουν δάση

Ένα…εντυπωσιακό, αλλά όχι πρωτοφανές θέαμα αντικρίζει κανείς στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ενδεικτικό του θράσους και της ασυνειδησίας κάποιων συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και του οικισμού του Άβαντα (πρώην λατομείο), δεσπόζουν πλέον «κουφάρια» δέντρων παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα «όργιο» παράνομης υλοτόμησης.

Όπως μπορεί να διαπιστωθεί από τις φωτογραφίες που ανήκουν σε οργισμένο κάτοικο της περιοχής, η δραστηριότητα των παράνομων υλοτόμων έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με αποτέλεσμα την θλιβερή αυτή εικόνα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι επιτήδειοι δρουν νύχτα, σε πολλές περιπτώσεις και κάθε βράδυ, με τους κατοίκους να απευθύνουν έκκληση στις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν δράση προκειμένου να προστατευθεί το φυσικό περιβάλλον.

Πηγή: e-evros.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικος
Αυτοδίκαιη αργία στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο: πότε επιβάλλεται, πότε όχι και γιατί δεν είναι «απλή υπόθεση»
Πότε ένας εκπαιδευτικός ή ένας δημόσιος υπάλληλος τίθεται αυτομάτως εκτός υπηρεσίας – Τι προβλέπει ο νέος νόμος για την αυτοδίκαιη αργία
Αυτοδίκαιη αργία στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο: πότε επιβάλλεται, πότε όχι και γιατί δεν είναι «απλή υπόθεση»
axiologisi-ekpaideftikon
Σχολεία: Αλλαγές στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ώστε να συνδεθεί άμεσα με δείκτες ποιότητας, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας
Aρχίζει η αξιολόγηση και των μονίμων εκπαιδευτικών σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα - Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι να αυξηθούν οι σχολικοί...
Σχολεία: Αλλαγές στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ώστε να συνδεθεί άμεσα με δείκτες ποιότητας, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας