Thumbnail
Γιώργος Παρτσαλάκης

Ο ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης», που ανεβαίνει τον Μάρτιο στο θέατρο Παλλάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επεισοδιακή αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή από το έργο και όλα όσα συνέβησαν έκτοτε.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, που πρωταγωνιστεί και στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ», ξέσπασε σε μεσημεριανή εκπομπή του Star λέγοντας : «Επειδή είμαστε στον αέρα δεν θα έπρεπε να πω κάποια πράγματα και είχα σκοπό να μην μιλήσω και να το κλείσω. Αλλά επειδή με προκαλείς με την καλή την έννοια, ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή, ότι αυτό που έκανε είναι ντροπή του, μεγάλη ντροπή του. Βγαίνει σε κάποιες εκπομπές στην τηλεόραση για το θέμα της παράστασης και δεν ανέφερε ποτέ το όνομα μου. Θεωρώ είναι θλιβερός, ειδικά το όνομα μου γιατί είμαι 68 ετών και έχω κάνει 78 παραστάσεις και .... αυτά που λέω είναι ντροπή μου.... ξέρει πολύ καλά τι λέω. Όταν ακυρώνεις έναν τέτοιο άνθρωπο είναι ντροπή σου, είσαι μικρόψυχος και του το λέω ευθέως»!

Και πρόσθεσε: «Όταν ανεβάζει το καλοκαίρι στο Δελφινάριο μια πινακίδα, Σεφερλής το χειμώνα στο Παλλάς, και είναι μόνος του και δεν σέβεται τα χρόνια μου, είναι ντροπή. Αυτό ότι κάνει το καλό παιδί - όχι σε εμένα - και τα λέω δημόσια. Ούτε τον κατηγορώ ούτε τον βρίζω. Απλά θεωρώ ότι αυτή η συμπεριφορά του είναι θλιβερή. Βγήκε σε τρεις εκπομπές και δεν ανέφερε ότι μεταξύ των ανθρώπων που παίζουν σε αυτή την παράσταση υπάρχει και αυτός. Ένας άνθρωπος που δεν σέβεται τους μεγαλύτερους είναι ντροπή. Λυπάμαι πάρα πολύ που αναγκάζομαι να το πω.

Αυτό που είπε ότι ήρθε από την Κόρινθο χωρίς παπούτσια, να γνωρίζει ότι το 1969 που ήρθα στην Αθήνα δεν είχα ούτε παπούτσια. Δεν είναι παράπονο. Όταν αυτή η δουλειά καταστράφηκε βγήκε σε μία εκπομπή και μίλαγε για τη διαμάχη. Δεν έπρεπε να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου πει δεν έχω καμία ευθύνη; Να μην τον ξαναδώ μπροστά μου»!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eforia
Αδιέξοδο για 400.000 πτυχιούχους ΤΕΙ: Το νομικό κενό που τους κρατά εκτός Δημοσίου και επαγγελμάτων
Ένα χρόνιο θεσμικό πρόβλημα υπονομεύει τα επαγγελματικά δικαιώματα χιλιάδων αποφοίτων της Ανώτατης Εκπαίδευσης
Αδιέξοδο για 400.000 πτυχιούχους ΤΕΙ: Το νομικό κενό που τους κρατά εκτός Δημοσίου και επαγγελμάτων
lekseis
Λέξεις που λέμε σωστά, αλλά γράφουμε συχνά λάθος – Δείτε τα πιο συνηθισμένα ορθογραφικά λάθη
Tα ορθογραφικά λάθη δεν αποτελούν ένδειξη έλλειψης παιδείας, αλλά δείχνουν την πολυπλοκότητα της ελληνικής γλώσσας.
Λέξεις που λέμε σωστά, αλλά γράφουμε συχνά λάθος – Δείτε τα πιο συνηθισμένα ορθογραφικά λάθη
καπακια
Το καπάκι που «εκτοξεύεται» — Τι συμβαίνει όταν ανοίγεις ένα ανθρακούχο μπουκάλι;
Ανοίγεις ένα παγωμένο ανθρακούχο ποτό. Αν έχεις κουνήσει το μπουκάλι, το καπάκι εκτοξεύεται! Τι μηχανισμός το προκαλεί;
Το καπάκι που «εκτοξεύεται» — Τι συμβαίνει όταν ανοίγεις ένα ανθρακούχο μπουκάλι;
athitismos-treximo.jpg
Ιαπωνικό Περπάτημα: Η απλή άσκηση που βελτιώνει την υγεία με 30 λεπτά την ημέρα
Το ιαπωνικό περπάτημα είναι η νέα παγκόσμια τάση γυμναστικής που ενισχύει την υγεία και τη φυσική κατάσταση με μόλις 30 λεπτά άσκησης, χωρίς εξοπλισμό
Ιαπωνικό Περπάτημα: Η απλή άσκηση που βελτιώνει την υγεία με 30 λεπτά την ημέρα