Thumbnail
ΕΜΥ

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, τίθεται σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρού για την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών από την Τρίτη (12/2). Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το ψύχος και οι χιονοπτώσεις (κυρίως σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές) θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή (17/02).

Τετάρτη 13/02

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Εύβοιας, στα ορεινά της Κρήτης καθώς και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Τη νύχτα θα χιονίσει και σε περιοχές της κεντρικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στα ανατολικά και τα νότια

Άνεμοι: Στα νοτιοανατολικά νότιων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 βαθμιαία στο Αιγαίο και τοπικά 10 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε αισθητή πτώση από τα βόρεια. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Πέμπτη 14/02

Καιρός: Στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με τοπικές βροχές και στη νότια νησιωτική χώρα σποραδικές καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά, τα ορεινά της Κρήτης αλλά και σε περιοχές της κεντρικής ηπειρωτικής χώρας και της Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο Θεσσαλία 200 μέτρα, ανατολική Στερεά 400 μέτρα). Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι έντονα, από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στο Αιγαίο 9 και τοπικά 10 μποφόρ με εξασθένηση αργά τη νύχτα.

Θερμοκρασία: Σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια τοπικά θα είναι ισχυρός

Παρασκευή 15/02

Καιρός: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα ηπεριωτικά ορεινά-ημιορεινά, τα ορεινά της Κρήτης και τη νύχτα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Άνεμοι: Στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, ο οποίος στα βόρεια τοπικά θα είναι ισχυρός.

Σάββατο 16/02

Καιρός: Στα βόρεια αρχικά νεφώσεις με χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο που βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά και τα ορεινά της Κρήτης καθώς και σε περιοχές της κεντρικής με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα υποχωρήσουν και θα περιοριστούν στα νότια

Άνεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, ο οποίος στα βόρεια τοπικά θα είναι ισχυρός.

Κυριακή 17/02

Καιρός: Στα δυτικά και βόρεια γενικά αίθριος, Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις Κυκλάδες και την Κρήτη όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης.

Άνεμοι: Στα δυτικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τις πρωινές και βραδινές ώρες. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pistopoiisi agglikwn
Πιστοποίηση Αγγλικών ΑΣΕΠ επιπέδου C2: Ποιο είναι το πιο εύκολο στην Ελλάδα
Το πιο εύκολο online Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας επιπέδου Β2,C1,C2 στην Ελλάδα είναι αυτό που προωθεί η goLearn με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ και πλήρη...
Πιστοποίηση Αγγλικών ΑΣΕΠ επιπέδου C2: Ποιο είναι το πιο εύκολο στην Ελλάδα
γονείς
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τις Άδειες Παρακολούθησης Σχολικής Επίδοσης Τέκνου
Η άδεια χορηγείται στο γονέα−υπάλληλο ανεξάρτητα από το αν ο άλλος γονέας εργάζεται ή όχι
Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τις Άδειες Παρακολούθησης Σχολικής Επίδοσης Τέκνου
alfavita_logo
Το alfavita συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ
24ωρη απεργία προκήρυξαν για σήμερα οι Ενώσεις των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ
Το alfavita συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις εργαζομένων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ