Το μεγάλο δίλημμα: Πρότυπο ή συμβατικό σχολείο για την κόρη μου;

Κοινωνία 0

Γερουλάνος κατά Χίου και "Μακελειού": Αναρωτιέμαι δεν υπάρχει εισαγγελέας με ευαισθησίες;

Γερουλάνος
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Κατά της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» και ενός ακόμη κατάπτυστου δημοσιεύματός της με τίτλο «Βγήκαν οι βρώμες στη φόρα για Γκλέτσο – Γερουλάνο. “Το ψήνουν το ψάρι κι απ’ τις δυο πλευρές” τα παλουκ-άρια;», στρέφεται με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, απαντώντας στον ρατσιστικό και ομοφοβικό οχετό του εντύπου.

Η ανακοίνωση του Παύλου Γερουλάνου:

«Το δημοσίευμα διατείνεται ότι μου αρέσει το ψάρι και το ψήνω και από τις δύο πλευρές πριν το φάω. Σωστά. Χρόνια στην ιχθυοκαλλιέργεια κάτι έμαθα από ψήσιμο και θα ήταν χαρά μου να κάνω το τραπέζι στον δημοσιογράφο «Μαυρογυαλούρο», που υπογράφει το άρθρο και μου έκανε την τιμή να ασχοληθεί μαζί μου, για να το διαπιστώσει δια ζώσης.

Επίσης, το δημοσίευμα διατείνεται ουσιαστικά ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι περήφανος υπέρμαχος των δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου. Σωστά! Και είμαι εξίσου περήφανος για το έργο που προλάβαμε να επιτελέσουμε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού για τις οργανώσεις ΛΟΑΤΚΙ.

Αντιθέτως, η περιγραφή της σχέσης μου με τον φίλο Απόστολο από τον δημοσιογράφο «Μαυρογυαλούρο» εμπεριέχει - πώς να το πω ευγενικά... - μία δόση υπερβολής. Οπότε, πολύ φοβάμαι ότι το Πούλιτζερ θα αργήσει για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Υ.Γ. Μπορεί εγώ, η οικογένειά μου και όσοι με γνωρίζουν να έχουμε τη δυνατότητα να διασκεδάζουμε με τα μακελεμένα μυαλά, αλλά υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας που υποφέρουν από τον στιγματισμό με βάση τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέτοια δημοσιεύματα είναι ρατσιστικά και κηρύττουν το μίσος. Αναρωτιέμαι δεν υπάρχει εισαγγελέας με ευαισθησίες;»

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία