Thumbnail
Πρωτοφανές περιστατικό

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του news247, το να “κόβει” η ΔΕΗ το ρεύμα σε απλούς πολίτες που δεν έχουν πληρώσει το τιμολόγιο, είναι κάτι που το γνωρίζουμε και συμβαίνει. Το να γίνεται όμως στον ελληνικό σιδηρόδρομο, αποτελεί μοναδικό φαινόμενο.

Από χθες το απόγευμα, 31 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα, τέθηκε εκτός λειτουργίας ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Ταύρος του Προαστιακού, επειδή η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα, με αποτέλεσμα οι συρμοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να διέρχονται απλά από τον σταθμό, χωρίς να σταματούν για να επιβιβάσουν ή να αποβιβάσουν πολίτες.

Ο ΟΣΕ ενημέρωσε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το θέμα που προέκυψε, επισημαίνονται ότι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα που θα αποκατασταθεί. Την ίδια στιγμή, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για διακοπή ρεύματος, αναζήτησε απάντηση για τον λόγο που έγινε αυτό, πληροφορούμενος ότι το τιμολόγιο εστάλη σε λάθος διεύθυνση. Κι αυτό συνέβη σε έναν μεγάλο οργανισμό – πελάτη της ΔΕΗ, όπως είναι ο ΟΣΕ, ο οποίος προηγουμένως δεν έλαβε καμία ειδοποίηση για τον ανεξόφλητο λογαριασμό και την πρόθεση της εταιρείας να προβεί σε διακοπή ρεύματος.

Η αποκατάσταση της διακοπής ρεύματος, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει πραγματοποιηθεί και το επιβατικό κοινό ταλαιπωρείται αφάνταστα.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς διαμορφώνονται μηνιαίες αμοιβές, κατώτερα ημερομίσθια και επιδόματα

Αναγνωρίζει τους αρχηγούς, ανεξαρτήτως αριθμού των βουλευτών

Εντυπωσιακές εικόνες από την αναπαράσταση της απελευθέρωσης του Λεμπιδάκη
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μωρό
Σούλι: 1.000 ευρώ για κάθε νεογέννητο για να ξαναγεμίσουν ζωή οι πλατείες των χωριών
Μια κίνηση αγάπης και στήριξης των νέων οικογενειών σε έναν τόπο που διεκδικεί ξανά τη ζωή και το μέλλον του
Σούλι: 1.000 ευρώ για κάθε νεογέννητο για να ξαναγεμίσουν ζωή οι πλατείες των χωριών
κίνημα δημοκρατίας
Κίνημα Δημοκρατίας: Ανησυχία για τη νεανική βία - Κάλεσμα για άμεση δράση στην εκπαίδευση
Το Κίνημα Δημοκρατίας ζητά μέτρα πρόληψης και ενίσχυση των σχολείων για ασφαλή και ποιοτική εκπαίδευση
Κίνημα Δημοκρατίας: Ανησυχία για τη νεανική βία - Κάλεσμα για άμεση δράση στην εκπαίδευση