Thumbnail
Πάτρα

Για τρίτη ημέρα παραμένει διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία η Βοήθεια", η 3χρονη Μαρία, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ αυτοκίνητο, το απόγευμα της Κυριακής στην παραλιακή οδό, στις Ιτιές.

Την ώρα που όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα, ώστε η μικρή να καταφέρει να κερδίσει τη "μάχη" για τη ζωή, ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης δήλωσε ότι"Καμιά μεταβολή, η κατάσταση είναι σοβαρότατη κρίσιμη"

Υπενθυμίζεται πως ο σοβαρός τραυματισμός της 3χρονης, συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Ιτιές Πατρών, όταν Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε το κοριτσάκι, που φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο ταχείας κυκλοφορίας μόνο του!

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το παιδί αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας διεκομίσθη στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι μένει πολύ κοντά στο σημείο που συνέβη το ατύχημα και κινείτο μόνο του στο οδόστρωμα σε μια προσπάθεια να διασχίσει το δρόμο.

"Είναι συχνό φαινόμενο μωρά παιδιά να περνούν το δρόμο μόνα τους σε αυτό το σημείο" λένε κάτοικοι της περιοχής.

ΠΗΓΗ: tempo24.news

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μισθοί +118€ από Ιανουάριο: Μεγάλη ανατροπή για χιλιάδες εργαζόμενους

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μια σταγόνα γάλα στον καφέ μπορεί να έχει οφέλη για την υγεία που δεν
Ιστορίες εργασιακής τρέλας: «Γιατί σπούδασα οικονομικά; Για να φτιάχνω καπουτσίνο με αφρό που να σχηματίζει το γράφημα του πληθωρισμού;»
Πτυχίο στα Οικονομικά, καριέρα στο freddo espresso...
Ιστορίες εργασιακής τρέλας: «Γιατί σπούδασα οικονομικά; Για να φτιάχνω καπουτσίνο με αφρό που να σχηματίζει το γράφημα του πληθωρισμού;»
anaplirotes-kathigites
Καλοκαίρι για τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς: Μια εποχή ανασφάλειας, προσμονής και θυσίας
Από τη μια στιγμή στην άλλη, ο άνθρωπος που δίδαξε μια τάξη όλη τη χρονιά, που αντικατέστησε τον μόνιμο δάσκαλο, που στάθηκε σαν πυλώνας στο σχολείο...
Καλοκαίρι για τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς: Μια εποχή ανασφάλειας, προσμονής και θυσίας