Κοινωνία 0

Χειροπέδες σε πρώην αθλητή Εθνικής Ομάδας για πορνογραφία ανηλίκων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κέρκυρα

Την προφυλάκιση του 39χρονου Κερκυραίου που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων μέσω διαδικτύου, αποφάσισαν σήμερα ομόφωνα, εισαγγελέας και ανακριτής.

Ο 39χρονος, δημόσιος υπάλληλος, πρώην αθλητής Εθνικής Ομάδας, είχε συλληφθεί την περασμένη Τρίτη, μετά από αξιοποίηση στοιχείων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με την Υπηρεσία I.C.E. (Immigration and Customs Enforcement), και φέρεται να έχει αποκαλυφθεί ότι, χρησιμοποιώντας διαδικτυακές υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων, συνομιλούσε με ανήλικη υπήκοο ΗΠΑ και κατάφερε να της αποσπάσει πλήθος γυμνών φωτογραφιών και βίντεο, τα οποία στη συνέχεια απέστειλε σε συγγενικά της πρόσωπα.

Κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενήργησε έρευνα στην οικία του 39χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, εσωτερικός σκληρός δίσκος και κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα ψηφιακά πειστήρια ανευρέθηκαν τα επίμαχα αποδεικτικά στοιχεία της υπόθεσης, καθώς και χιλιάδες αρχεία με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία